580514 580514 580514 580514

Tilta Battery Pass-through Plate Kit

For DJI Ronin. V-mount

2 598,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

TILTA Power Pass-through Plate for DJI Ronin er en batteriplattform som tillater bruk av strømutstyr og kamera system med DJI RS3 og RS3 Pro, og gir forbedret posisjonering av batteriene for bedre gimbalytelse. Plattformen har høy kapasitet for strøm fra V-Mount batterier, og har P-Tap og 2 Pin Lemo Porter for strømutgang. Plattformen fungerer bra sammen med Hydra Alien og Float System, og erstatter den originale sleden på DJI RS3 og RS3 Pro for å tilby utvidede strømuligheter.

Når man skal montere plattformen, må man først fjerne den originale Ronin-platen ved å låse opp høydejusteringsarmen og skyve platen av, før man kan skyve på Power Pass-through platen og låse den fast på samme måte.

Power Pass-through platen har to 2 Pin Lemo porter og to P-Tap strømutgangsporter, som gjør den til en perfekt løsning for å drive kameraet eller tilbehør som trådløse følgefokusmotorer mens man bruker gimbalen. 2 Pin Lemo portene kan også brukes som strøminngang, slik at man kan få strøm til platen via en ekstern kilde med en 2 Pin til P-Tap strømkabel (kjøpes separat).

V-Mount batteriplaten lar deg montere batterier under platen, slik at du kan drive kameraet og tilbehør med høyere kapasitetsbatterier uten å montere direkte på kamerahuset. Dette gjør det enklere å balansere kameraet på gimbalen, og fører til bedre gimbal ytelse via en mer optimalisert tyngdepunkt.

Muligheten for å montere et ekstra batteri gjør dette til en perfekt løsning for Hydra Alien når man bruker lettere kamera systemer som trenger ekstra vekt for å oppnå best mulig ytelse fra støtdempende armen. Dette er også en perfekt løsning for å legge til strømutganger til Float System.

Denne pakken inkluderer både Power Pass-through Plate og en V-Mount batteriplattform, med muligheten for å bytte batteriplatten for en 2 Pin til P-Tap strømkabel.

 

I pakken:

  • Power Pass-through Plate for DJI Ronin (TGA-PPP2)
  • Battery Plate for Power Pass-through Plate for DJI Ronin - V Mount (TGA-PPP2-V)

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lader og batteri
Merker Tilta
Produktkategori For kamera
Produkttype Batteriplate


Produsentens varenrTGA-PPK2-V