64392 64392 64392 64392

Tamron 24mm f/2.8 Di III OSD M1:2 Sony E

For Sony E

2 991,-
Leveres på bestilling
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0CEWE
 • 0Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager

Andre kjøpte også

79,-
Varenr144862
På lager
15+

Med Tamron 24mm f / 2.8 Di III OSD M1: 2, får Sony-fotografer et allsidig vidvinkelobjektiv som fanger store deler av omgivelsene uten å gi et altfor dramatisk perspektiv. Ideell for landskapsfotografering, arkitektur, innendørs, gatefotografering og konserter.

Raskt og stille

Tamron 24mm f / 2.8 Di III OSD M1: 2 er spesielt designet for Sonys speilløse systemkameraer (E / FE-mount) og har rask og rolig autofokus som er ideell for både fotografering og videoopptak. Den støtter også Sonys spesielle fokusteknikker Fast Hybrid AF (kombinert kontrast- og fasedetekterende fokus) og Eye AF (automatisk fokus på motivets øyne). Direkte manuell fokus (DMF) lar deg raskt endre fokus manuelt uten å måtte bytte fokusmetode.

Suveren optisk kvalitet

For å gi høyest mulig bildekvalitet ved full blenderåpning, brukes en nøye valgt kombinasjon av asfæriske linser og Low Dispersion (LD) glass for å minimere kromatisk avvik. Tamron 24mm f/2.8 Di III OSD M1: 2 er også kompatibel med Sonys automatiske objektivkorreksjon som korrigerer gjenværende bildeforvrengning.

Tamrons avanserte anti-refleksjonsbelegg (BBAR) reduserer også effektivt slør, ghosting og reflekser og garanterer bilder med høy kontrast og glans selv i vanskelige lyssituasjoner som lite sol, søkelys på konserter og motiver med reflekterende detaljer. Resultatet er bilder med ypperlig gjengivelse av detaljer så vel som farger.

Kompakt og værbestandig design

Til tross for sin høye optiske ytelse, er Tamron 24mm f/2.8 Di III OSD M1: 2 et lite og lett vidvinkelobjektiv som passer perfekt på et speilløst kamerahus. I tillegg er konstruksjonen værbestandig takket være gummipakninger som forhindrer at fukt og støv trenger inn i huset. Med andre ord - ingen grunn til å bekymre deg for linsen hvis du blir overrasket over en regndusj! En annen fordel er fluorbelegg på det fremre elementet. Det frastøter vanndråper, skitt og olje og letter rengjøringen.

Eksepsjonell nærfokusevne

Å kunne komme veldig nært motivet er en av de mest ønskelige egenskapene til et vidvinkellins, og her skinner Tamron virkelig. Minste fokus er bare 12 cm, noe som betyr at du oppnår et forstørrelsesforhold på 1: 2 (0,5x forstørrelse). Nesten som et ekte makro-objektiv og flott når du vil fange et dramatisk nærbilde med uskarp bakgrunn!

Egenskaper

 • Utmerket optisk ytelse i alle blenderåpninger
 • Optimalisert for bruk med Sony speilløse kameraer
 • Kompakt og lett design
 • Støtter Sonys raske hybrid-AF, øyefokus og direkte manuell fokus
 • Støtter Sonys objektivkorreksjon i kameraet
 • Internt fokus (linsen holder samme størrelse når du fokuserer)
 • OSD-motor (Optimized Silent Drive) gir rask og rolig fokusering
 • Kompatibel med Tamron Tap-in Console
 • 6 mm filterdiameter - samme som Tamrons zoomlinser for speilløse kameraer i fullformat
 • Utmerket minimumsfokus med 1: 2-forstørrelsesforhold

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 73
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 67
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver
Lengde Objektiv (mm) 64
Merker Tamron
Nærgrense i cm 12
Objektivfatning Sony E
Objektivtype Foto
Produktkategori Sony E Mount
Produkttype Vidvinkel
Største blender vidvinkel f/2.8
Vekt Objektiv (g) 215


Produsentens varenrF051