Sony FX30 Videokamera m/XLR-håndtak Kit m/Sony E PZ 10–20mm f/4 G Sony FX30 Videokamera m/XLR-håndtak Kit m/Sony E PZ 10–20mm f/4 G Sony FX30 Videokamera m/XLR-håndtak Kit m/Sony E PZ 10–20mm f/4 G Sony FX30 Videokamera m/XLR-håndtak Kit m/Sony E PZ 10–20mm f/4 G Sony FX30 Videokamera m/XLR-håndtak Kit m/Sony E PZ 10–20mm f/4 G Sony FX30 Videokamera m/XLR-håndtak Kit m/Sony E PZ 10–20mm f/4 G Sony FX30 Videokamera m/XLR-håndtak Kit m/Sony E PZ 10–20mm f/4 G Sony FX30 Videokamera m/XLR-håndtak Kit m/Sony E PZ 10–20mm f/4 G

Sony FX30 Videokamera m/XLR-håndtak Kit

m/Sony E PZ 10–20mm f/4 G

37 995,-
1 stk. Totalt på lager
 • 1Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
0

Vloggekamera med fullformat

Sony ZV-E1 er rettet mot brukere som vil ha den høyeste kvaliteten og den enkleste bruken.

0

Welcome to Alpha

Nå kan du få 1000,-* kroner i rabatt på ditt neste objektivkjøp av Sony hos Foto.no.

Sony Cinema Line FX30/XLR-håndtak + Sony E PZ 10-20mm F4 G

Sony Cinema Line FX30 Cinema Line Super 35 kamera for utskiftbare objektiver

Fantastisk Kinematisk Bildekvalitet
FX30 gir avansert ytelse og funksjonalitet for et virkelig høykvalitets filmisk uttrykk. Sonys bransjeledende bildesensorteknologi oppnår høy følsomhet, lavt støynivå og bredt dynamisk område, og leverer 4K Super 35-oppløsning for imponerende bildekvalitet. FX30 inkorporerer S-Cinetone™ fra digitale kinokameraer som Sonys VENICE 2, og leverer naturlige mellomtoner, myke farger og nydelige høydepunkter som er avgjørende for filmatiske uttrykk. Det er tre moduser for opptak med S-Log3 gammakurven som gir jevn filmatisk fargegradering. Importerte tilpassede oppdrags-LUT-er kan registreres for å minimere fargegradering etter produksjon. Dual Base ISO (800/2500) gjør det mulig å ta bilder av høyeste kvalitet i forskjellige lyssituasjoner.

Avansert Autofokus
FX30 tilbyr svært pålitelig og nøyaktig autofokusytelse med bred områdesporing over hele bildet. Det er enkelt å holde fokus på motivet med øye-AF i sanntid som sporer ansiktet og øynene (mennesker og dyr). Fokus opprettholdes nøyaktig og jevnt over et bredt område selv når du bruker en smal dybdeskarphet eller sporer motiver i rask bevegelse med Sonys unike AI-baserte sanntidssporing. Stabil AF og fleksibel fokusering er tilgjengelig for et bredt spekter av opptakssituasjoner. AF Assist, Focus Map og Breathing Compensation er gode støttefunksjoner.

Kompakt og fleksibel design
FX30 kommer i en kompakt og lett design som er laget for mobilitet og effektivitet. Kroppen har fem gjengede hull for tilbehør, noe som eliminerer behovet for et bur for optimal fleksibilitet, stabilitet og komfort. Den integrerte stabiliseringen holder hele oppsettet svært mobilt, som kan støtte utfordrende opptakssituasjoner uten å bruke gimbal.

Fleksibel bruk for filmproduksjon
Den nye hovedmenyen gir deg rask tilgang til favorittelementene dine. Fokuser på komposisjon og innramming med den optimaliserte standby-modusen for filmopptak. Opptakslys og uthevede skjermer gir tydelig bekreftelse når opptaket pågår. Den fleksible høyoppløselige LCD-skjermen med berøring muliggjør omfattende plassering og innrammingsfrihet for gimbal-monterte bilder. Zoomspaken kontrollerer kompatible motoriserte zoomobjektiver og gjør at Clear Image Zoom kan brukes med ikke-motorisert zoom og førsteklasses objektiver med utmerket bildekvalitet. Automatiske og manuelle moduser for iris, lukkerhastighet og ISO kan stilles inn uavhengig for en fleksibel eksponeringsmodus. Vertikale aspektmarkører er også tilgjengelige for å kontrollere horisontal innramming.

Utvidbar
De to XLR-lydinngangene muliggjør lydopptak av høy kvalitet. Med en ekstra XLR-mikrofon kan digitale lyddata overføres direkte til kameraet for enestående lydkvalitet med et veldig rent lydsignal. Andre kontakter inkluderer USB Type-C®, Multi/micro-USB, mikrofon, hodetelefoner og en Multi Interface Shoe med innebygd digitalt lydgrensesnitt. Alle disse tilkoblingene gir bred utvidbarhet for et bredt spekter av opptaksbehov. ILME-FX30 støtter også UVC (USB Video Class) og UAC (USB Audio Class) standarder og kan kobles til en kompatibel enhet via USB for å fungere som et høyytelses webkamera.

Den beste opplevelsen med Sony-objektiver
Et omfattende utvalg av E-mount-objektiver gir skapere ekstraordinær fleksibilitet for et bredt spekter av kreative intensjoner. Integrering av Super 35-sensoren og Sonys E-mount-objektiv i et eksternt kamera åpner for en ny verden av imponerende og filmatiske uttrykk som forbløffende skarphet og bokeh for å lage innhold. Kun innebygde Sony-objektiver gir deg 100% av kameraets ytelse og begrenser ikke kreativiteten din. Utrolig bildekvalitet kan realiseres i et skudd fordi Sony-objektivet i Sony-kameraet får maksimal støtte for stabilisering og autofokus.

 • 26.1MP APS-C BSI CMOS Sensor
 • UHD 4K opp til 120p
 • Compact Form Designed for Cage-Free Use
 • 10-Bit 4:2:2 XAVC S-I,16-Bit Raw Output
 • S-Cinetone/S-Log3/HLG, 14+ Stops DR
 • Phase Detection AF/Face Tracking/Eye AF
 • Standard ISO 100-32000 | Dual Base ISO
 • Dual CFexpress Type A/SDXC Card Slots
 • User LUTs & Timecode Sync Support

 

 

 


 

 

Sony E PZ 10–20 mm f/4 G er et utrolig objektiv av e-type for video fra Sony som sørger for jevn, rask og kontinuerlig autofokusytelse under videoopptak, med minimal fokusvariasjon, fokusendring når du zoomer, og akseskifte når du zoomer, for flotte resultater.

Utrolig skarpt

To ED-elementer (ekstra lav brytningsindeks), ett asfærisk ED-element og tre asfæriske elementer gir enestående oppløsning i dette APS-C-ultravidvinkelobjektivet med zoom med en konstant f/4-blenderåpning. Dette sørger for høy ytelse fra hjørne til hjørne og flott bokeh. Et enestående objektiv av E-type fra Sony til produksjon av innhold til videoopptak, vlogging og stillbildefotografering.

Vakre og jevne bakgrunner

Den runde 7-bladers blenderåpningen på dette 10–20 mm motoriserte objektivet fra Sony gir vakker, rund bakgrunnsbokeh med defokuseringseffekter og en konstant f/4-blenderåpning.

Rask og nøyaktig autofokus

To lineære motorer gir rask og nøyaktig fokusering for både fotografering og videoopptak. Med dette ultravidvinkelobjektivet med zoom kommer du ikke til å gå glipp av noe som helst.

Klart i all slags vær

En konstant maksimal blenderåpning på f/4 gir en imponerende lysstyrke, noe som gjør dette til et uvurderlig objektiv for produksjon av innhold, stillbilder og vlogging.

Ergonomi

Et støv- og fuktbestandig design, sammen med allsidige kontroller, på dette zoomobjektivet fra Sony gjør det ideelt i de mest utfordrende situasjoner, både innendørs og utendørs.

Laget for fremtiden

Ekte objektiver fra Sony lar deg dra full nytte av funksjonene til ditt neste kamera fra Sony.


 

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Merker Sony
Produktkategori Videokamera
Produkttype Cine


Produsentens varenrILMEFX30.CEC+SELP10
503639