177771

Reflecmedia Chromatte 3,75x2,1meter

Kit med Medium Lysring

38 995,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Reflecmedia RM 1121DM 3,75 x 2,1m Chromatte Wideshot Backdrop med Medium Dual LiteRing Kit bygger på den utrolige suksessen til originalen og kombinerer funksjoner som gjør den mer allsidig enn noen gang! Den medfølgende kontrolleren lar deg endre fargen fra grønn til blå (og bak) med et trykk på en bryter og tilbyr 256 trinn på 0-100% dimming. Den drives av 12VDC fra den medfølgende universelle strømforsyningen eller valgfrie kameraer eller eksterne batterier. Selve LiteRing har også et diffusjonsfilter over LED-lysene.

LiteRing passer til objektiver med en diameter på 112 mm og under. Spesialdesignede valgfrie adapterringer skru ganske enkelt inn filtergjengen foran på objektivet, og deretter plasseres LiteRing på adapteren og låses med en enkelt skrue, noe som reduserer oppsettingstiden forbundet med konvensjonell "chroma key" betydelig. Settet er avrundet med en 3,75 x 2,1m Chromatte Backdrop.

Reflecmedias Chromatte-bakgrunn er uttrykkelig designet for å fungere i forbindelse med en LiteRing. LiteRing har lysemitterende dioder (LED) som er ordnet i et sirkulært foringsrør som er plassert foran kameralinsen. Dette gir alt det lyset som kreves for å belyse Wideshot Chromatte-bakgrunnen for "chroma key" produksjon.

Reflecmedia RM 3261M Medium Dual LiteRing

Reflecmedia RM 3261M Medium Dual LiteRing bygger på originalens bemerkelsesverdige suksess og kombinerer funksjoner som gjør den mer allsidig enn noen gang. Den forbedrede valgfrie kontrolleren lar deg endre fargen fra grønn til blå (og bak) med et trykk på en bryter. Selve LiteRing har også et diffusjonsfilter over LED-lysene.

Reflecmedias Chromatte-stoff er designet for å fungere i forbindelse med LiteRing. LiteRings lysemitterende dioder (LED) er anordnet i et sirkulært foringsrør som er plassert foran kameralinsen. Dette gir alt det lyset som kreves for å belyse Chromatte-bakgrunnen for produksjon av "chroma key".

Denne oppføringen er kun for LiteRing. Lysstyrken reguleres av den valgfrie LiteRing-kontrolleren, som drives av 12VDC fra en universal strømforsyning eller kamerabatteri. Det kreves en enkelt kontroller og strømforsyning for å drive hver LiteRing.

Reflecmedia Dual LiteRing-kontroller

Reflecmedia Dual LiteRing-kontrolleren er designet spesielt og utelukkende for å drive Dual LiteRing. Kontrolleren har 0-100% dimregulering i 256 trinn, i tillegg til valg av blå eller grønne lysdioder. Strømalternativer inkluderer eksterne batterier (ekstrautstyr), Sony NP-F-batterier og en universal 90-240VAC strømforsyning via en 4-pins XLR-inngang.

Reflecmedia Lite-Ring World Power Supply 90-240V vekselstrøm til 12V
likestrøm med USA, UK og Euro plugg

Når du vil ta med deg Reflecmedia Lite-Ring fra studioet og ut på veien, vil Reflecmedia 12V World Power Supply konvertere vekselstrømspenninger fra 90V til 240V til en nominell 12V DC. Den er utstyrt med utskiftbare pluggadaptere fra USA, Storbritannia og Europa.

  • Utgangen er 12V DC på en HUN 4-pin XLR-kontakt.
  • Totalt strømforbruk er cirka 600 mA.

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Reflectmedia
Produktkategori Bakgrunner
Produkttype Stoff


Produsentens varenrRM1121DM