214028 214028 214028

Røde Wireless GO II

Trådløst mikrofonsett. 2 sendere.

3 295,-
15+ stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0CEWE
 • 15+Hovedlager

Neste generasjons trådløse audio er her. RØDE Wireless GO II er et nytt ultrakompakt og fleksibelt trådløst mikrofonsystem med to sendere og én mottaker. RØDE Wireless GO II har samme størrelse og profesjonelle lydkvalitet som bestselgeren Wireless GO, men er utstyrt med en mengde smarte funksjoner som gjør den enda mer kraftfull og fleksibel.

Den eksisterende Wireless GO ble lansert i 2019 og revolusjonerte lydinnspilning for brukerne. Med sin innovative fasong, flerfoldighet med clip`n`go samt den innebyggede mikrofonen for trådløs innspiling satte en ny standard for kreativiteten i lydopptak.

Wireless GO II tilbyr alle disse funksjonene samt mye mer. Innspilning fra to sendere, kompatibilitet med alle kameraer, mobile enheter og datamaskiner. I tillegg utvidet rekkevidde og forbedret stabilitet samt ny opptaksfunksjon innebygget i senderne. Røde har på nytt satt standarden.

Hovedfunksjoner for Wireless Go II:

 • Tokanals trådløst mikrofonsystem – Spill inn inntil to lydkilder samtidig.
 • Helt nytt serie IV 2,4 GHz digitaloverføring med 128-bits kryptering – rekkevidde opptil 200 meter (ved fri sikt), optimert for ekstrem stabilitet i travle RF-miljøer.
 • 3.5mm analog TRS utgang, USB-C og iOS digital audioutgang– kan plugges direkte inn til kameraer, mobiler og datamaskiner via både USB eller 3,5mm.
 • Innebyget opptaksfunksjon – Spill inn mer enn 24 timer i hver av senderne som sikkerhets-backup i tilfelle dropout eller andre problemer.
 • Velg mellom mono-eller stereoopptak – Spill inn hver kanal separat eller kombiner dem for full fleksibilitet i etterproduksjon.
 • Fleksibel tretrinns nivåkontroll – kan ekspanderes til 10-trinns nivåkontroll via app.
 • Sikkerhetskanal – Du kan spille inn en andre kanal ved -20dB til bruk som sikkerhetskopi dersom hovedkanalen blir overstyrt.
 • Med RØDE Central-appen styrer du alle innstilninger og funksjoner.
 • Innebyggede oppladbare litiumsbatterier – opptil syv timers batteritid pluss et energisparingsmodus.
 • Designet og produsert i RØDE’s høyteknologiske fabrikk i Sydney, Australia.

 «Den opprinnelige Wireless GO var en game changer» sier RØDE CEO Damien Wilson. «Den revolusjonerte lydopptak for alt fra vloggere til profesjonelle produsenters produksjon av content fra hjemmekontoret. «Kompaktheten kombinert med dens funksjoner var banebrytende og mange har forsøkt – og mislykket – i sine forsøk på å kopiere oss siden.»

«Wireless GO II er et kvantesprang fremover når det gjelder brukervennlighet og allsidighet samtidig som den holder fast i alle elementene som gjorde originalen en enorm suksess. Videre representerer den RØDE sin misjon om innovative løsninger og evolusjon av våre produktserier, som alltid med den kreative brukeren i fokus. Wireless GO II vil igjen sette en ny standard for hvordan man spiller inn audio til sin content.»

Banebrytende allsidighet

Wireless GO II tar allsidigheten til originalen til nye høyder. Kittet inneholder to sendere og én mottaker, noe som gir muligheten for å spille inn to lydkilder samtidig – perfekt for flere scenarioer, alt fra intervjuer til vlogging for to personer. Den kan også brukes som en singel kanals trådløs mikrofon for innspilning av kun én lydkilde.

Wireless GO II tilbyr en 3,5mm analog TRS-utgang for tilkobling til kameraer, samt en digital audioutgang via USB-C for tilkobling til smartphones, nettbrett og til og med datamaskiner. Denne universale kompatibiliteten til alle enheter gjør Wireless GO II ekstremt allsidig, ideelt for alt fra filmmakere til youtubere og profesjonelle.

En annen banebrytende egenskap er on-board recording capability. Wireless GO II kan spille inn over 24 timer med audio direkte på hver sender (uten at du trenger minnekort), som sikrer deg backup til post-produksjon i tilfelle du får dropout eller andre utfordringer.

Denne egenskapen aktiveres via RØDE Central, en ny app som gir brukeren tilgang til firmware-oppdateringer samt avanserte features for Wireless GO II. I tillegg til on-board recording kan man aktivere en sikkerhetskanal som tar opp et spor med -20dB i tilfelle hovedkanalen overstyrer, en fininnstilt gain control som utvider tretrinns nivåkontroll til titrinns. Wireless GO II er det første produktet fra RØDE som bruker RØDE Central, som også vil inkludere VideoMic NTG, AI-1 og ytterligere enheter i fremtiden.

Andre nøkkelfunksjoner til Wireless GO II inkluderer muligheten til å bytte mellom mono- og stereomodus, noe som lar brukeren spille inn hver sender separat eller ved å kombinere de to for ultimat fleksibilitet i postproduksjon, en mute-knapp, innebygget oppladbare litium-ion-batterier som varer inntil syv timer med mer.

Ingen andre trådløse mikrofonsystemer tilbyr en så rik allsidighet, noe som gjør Wireless GO II til en av de mest brukervennlige mikrofonene på markedet.

Ultrakompakt Trådløs Audio

Wireless GO II har samme pocket-size som originalen. Mottakeren veier kun 32 gram og senderne hver seg kun 31g og alle tre er på størrelse med en liten fyrstikkeske. De tar omtrent ikke opp noe plass i en kameraveske, ryggsekk, bag eller koffert.

Både senderne og mottakeren har samme unike clip design som originalen, noe som gjør dem utrolig enkle å montere på personer, kameraer, mobilrigg, boompole eller en blitssko. Dette betyr at alt ekstrautstyret til Wireless GO også fungerer med Wireless GO II, inkludert både Interview GO og MagClip GO. Ultrakompakt trådløs audio for enhver situasjon.

Hvert Wireless GO II kit leveres med en flat TRS memory kabel for tilkobling til kameraer samt tre USB-C til USB-A kabler for tilkobling til datamaskiner for opptak samt lading (tilleggskabler eller adaptere fra RØDE er nødvendig for å tilkoble mobilenheter og datamaskiner med USB-C tilkobling). Et hendig etui holder kittet ditt ryddig og trygt.

Profesjonell Lyd - Stabilt Signal

Wireless GO II er designet for å levere profesjonell lyd samtidig som den er utrolig brukervennlig. Rett ut av boksen kobler de to senderne og mottakeren seg automatisk sammen og vil huske hvilken kanal de er tilsluttet i fremtiden for enkel igangsetting gang etter gang.

Systemet bruker RØDE sitt helt nye Series IV 2.4GHz digital transmission med 128-bit kryptering som leverer inntil 200 meters rekkevidde(ved fri sikt). I tillegg er systemet optimert for bruk i miljøer med travel RF-aktivitet. Dette inkluderer tette urbane miljøer, handlesenter, universiteter, kongress-senter og kontorer. Den interne antennen er blitt redesignet for å sikre ekstremt signalstabilitet, og med on-board recording som sikrer deg backup all all audio slipper du å bekymre deg for dropouts.

Hver sender har en innebygget rundopptakende kondensatormikrofon av høy kvalitet for fullstendig trådløse lydopptak, samt en 3.5mm TRS-input for tilkobling av lavaliermikrofon som for eksempel RØDE Lavalier GO.

Wireless GO II kommer også med tre myke vindpelser som er utstyrt med en innovativ ny twist-to-lock tilkobling for opptak i vindfulle miljøer for å eliminere vindstøy slik at du sikrer profesjonell kvalitet på din audio til enhver tid.

I esken:

 • 1stk Receiver - lydmottaker
 • 2stk Transmittere - mikrofon med sender
 • 3stk SC20 - USB-C til USB-A kabler
 • 1stk SC5 - TRS til TRS kabel
 • 3stk Furry Windshield - Pels vindbeskytter til mikrofonsendere
 • 1stk Oppbevaringspose

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Merker Røde
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Trådløs


Produsentens varenrWIGOII