Panasonic Lumix S1R + 24-105mm O.I.S

Fullformat

50 490,-
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen
2 stk. Leverandørlager

Panasonic S1R er det speilløse kameraet for deg som ikke liker kompromisser. Her får du et virkelig kraftig kamera for både foto og video og med tilgang til optikk i den aller øverste klassen.

 

Røft kamera for røff bruk

Panasonic S1R er værtett, støvtett og frostsikkert. Det er svært solid bygd og tåler den bruken som forventes av profesjonelle fotografer i dag, enten du skal ut i horisontalt regnvær eller i en støvete ørken. Med to minnekortplasser kan du alltid ha en sikkerhetskopi av bildene dine.

 

Ekstrem bildestabilisator

Den innebygde bildestabilisatoren gjør at du kan håndholde eksponeringer som er 5,5 blendertrinn lengre enn du kunne gjort uten stabilisator. Dette er det beste av noe fullformatkamera. Men ikke nok med det. Setter du på et stabilisert originalobjektiv, får du stabilisering tilsvarende 6 blendertrinn (64 ganger lengre lukkertider).

 

47 eller 187 megapiksler

Bildebrikken i kameraet har svært høy oppløsning med 47 megapiksler, så du får meget detaljrike bilder ved vanlig fotografering. Ønsker du mer, kan du sette kameraet på stativ og velge å ta et høyoppløst bilde på vanvittige 178 megapiksler. Dette gjøres ved at kameraet tar flere eksponeringer og flytter bildebrikken en halv piksel for hver eksponering. Dette setter den så sammen til ett høyoppløst bilde på 187 megapiksler. Du kan få dette bildet i råformat eller JPG.

 

Avansert autofokus

I motsetning til speilreflekskameraer, kan speilløse kameraer bruke all informasjon fra bildebrikken når det analyserer motivet med tanke på fokusering. Det betyr at for eksempel motivgjenkjenning går mye bedre. S1 er utstyrt med øyegjenkjenning og en omfattende database med motiver for følgefokus. På den måten kan kameraet holde på et motiv på en helt annen måte enn speilreflekskameraer kan.
Autofokusen er følsom ned til -6 EV

 

Video

Med 4K 60/50p med opptak rett til minnekort, eller 180p i full HD har du store muligheter til videoopptak. 4K 50p gjøres i 4:2:0 8 bit internt eller 4:2:2 eksternt.


4K-video er begrenset til 29m 59s pr opptak, mens det ikke er noen begrensning på opptak i full HD

 

Optikk

Panasonics bruker L-fatning, som allerede benyttes av Leica SL, så alle disse objektivene er 100% kompatible med kameraet. S-sytemet er et samarbeid mellom Panasonic, Leica og Sigma, og alle vil lage objektiver til denne fatningen, så det vil raskt komme et godt utvalg av objektiver.

 

Hvis du er ute etter et kraftig kamera med topp ergonomi, høy oppløsning og optikk i Leica-klasse, er dette et kamera du skal vurdere.

 


 

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Modell S1R
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Speilløst
Produsent Panasonic
Sensorstørrelse Fullformat


51336