236790 236790 236790

Canon Zoemini S2 Insta kamera/printer

Pearl White

1 999,-Kampanjepris
3 191,-Førpris
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 2Hovedlager

Andre kjøpte også

1 999,-
3 191,-
Varenr141153
1

Canon’s Zoemini S2 Instant Camera Printer kombinerer nyskapende redigering i app og utskrift på farten med morsomme opptaksalternativer for den ultimate 2-i-1-kameraskriveren.

Canon Zoemini S2 lar brukerne legge til rammer og filtre, velge mellom opptaksmoduser og lagre favorittbilder for å skrive ut senere, alt på én enhet. Canon Zoemini S2 er tilgjengelig i Dark Teal, Pearl White og Rose Gold, og er fortsatt lett og kompakt, noe som gjør den lett å ha med seg hver dag.

Zoemini S2 er ideell for både kreative sinn, innholdsskapere og håndverkselskere, og kobles til Canon Mini Print App via Bluetooth for å produsere morsomme kreasjoner, fra collager og sirkulære utskrifter, til å legge til tekst og skrive ut ferdiglagde eller tilpassede klistremerker. Håndtegnede signaturer og symboler kan festes på en mobil enhet, redigeres i appen og skrives ut med Canon Zoemini S2, perfekt for scrapbooking eller zines. Perfeksjonister kan justere positurer og sikre at venner og familie er i bildet før du skriver ut, ved å sjekke live-visningen gjennom Canon Mini Print-appen.

De kreative funksjonene til Canon Zoemini S2 forbedres med 2-i-1-funksjonaliteten, slik at brukerne kan ta bilder, tilpasse og skrive ut mens du er på farten. Stilige selfies kan knipses med det innebygde speilet og ringelyset, mens de nye effektene og rammeknappene legger til filtre og rammer i vintage stil. For optimal fotografering kan brukerne bla mellom portrett-, utendørs- eller selfiemodus ved hjelp av den øverste glidebryteren og deretter skrive ut i forskjellige formater på opptil 10 ark Zink™ fotopapir med klebrig bakside for å tilpasse alt fra bærbare datamaskiner til soverom eller journaler.

 

 

Med en kompakt design og vekt på bare 188 g, er Canon Zoemini S2 det perfekte lommekameraet og den elegante feriekameraten. Hvis brukerne glemmer å fylle på papirskuffen før de drar ut på eventyr, kan de fortsatt snappe vekk og lagre bilder på MicroSD-kortet for utskrift senere, med tidsinformasjon automatisk lagt til når den er synkronisert med en smarttelefon. Utskriftskøen er nå også forlenget i forhold til forgjengeren, noe som reduserer ventetiden mellom å ta bilder og behovet for hyppige påfyll av papir, mens batterilevetiden varer i opptil 25 fotoutskrifter - ideelt for å lage minner mens du er på farten.

  • Vivid og vintage fargefilteralternativer støttes, så vel som svart/hvitt
  • Automatisk hvitbalanse og eksponeringsjustering
  • Støtter både utskrift med og uten hvit kant
  • Sirkulær utskrift støttes i tillegg til rektangulær, med bruk av Zink™ ZP-Circle fotopapir
  • Bluetooth 5.0 kompatibel

 

Strømkilde: Oppladbar litium polymer (700mAh)
Størrelse (B x H x D): 121 x 80,3 x 22,4 mm
Vekt: 188g 

Produktinformasjon

Hovedkategori Analogt
Merker Canon
Produktkategori Analogt kamera
Produkttype Instant kamera


Produsentens varenr4519C007
1 999,-
3 191,-
Varenr141153
1
236790