662316 662316 662316 662316

Manfrotto Rapid Flag 45x60cm Kit

3 749,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Manfrotto Rapid Flag Kit 45x60 cm. Superkompakt kit med svart flagg og scrim-sett med ulik tetthet. Uunnværlig tilbehør for kreative filmprodusenter og stillbilde-fotografer som ønsker å kontrollere lysstrømmen og skape presis belysning. Manfrotto Rapid Flag Kit leveres i en liten, solid veske og kan raskt monteres for fotografering. Rapid Flag monteres enten på lysstativ med 5/8" tapp eller på Avenger låsemutter via medfølgende 3/8".

  • Superkompakt under transport
  • Sett med tre scrims, 0.6 | 1.3 | 1.6 blendetrinn samt svart fløyelslignende stoff
  • To aluminiumsrammer følger med, enkel montering med klyper
  • Monteres på 5/8" tapp eller på låsemutter, tapp følger med
  • Solid transportveske følger med
  • Produsert i Storbritannia

Rapid Flag Kit
Rapid Flag Kits finnes i to størrelser, dette settet har størrelsen  45cm x 60cm, og som et alternativ finnes 60cm x 91cm. Hvert sett består av 2x Rapid Flag RapidExoframes™, 2 stk Grip Head Monteringstapper, 4 stk tekstiloverlegg: 1 stk Single Scrim (0.6 blendetrinn), 1 stk Double Scrim (1.3 blendetrinn), 1 stk Kunstig silke (1.6 blendetrinn) samt 1 stk Solid Svart fløyelslignende overtrekk. Settet leveres pakket ned i en kompakt veske. Alle overlegg har øvre kant uten søm, noe som gir en pen overgang mellom skjermet lys og direkte lys uten harde skyggekanter som ellers kan dannes av rammen.

Høy kvalitet på materialer og produksjon
Manfrotto har lang erfaring med å lage produkter med høy funksjonalitet kombinert med enkel håndtering og kompakt transportstørrelse. Rapid Flags har en unik design som gjør dem svært enkle å ta med seg, samtidig som de har høy stabilitet og funksjonalitet. Du monterer opp Rapid Flag på noen få sekunder og monterer flagg/scrim på et standard lysstativ med 5/8" tapp eller på tilbehørsarm med låsemutter.

Flagg og scrims er et viktig verktøy for lysstyring i alle oppsett, enten det er fotografering, video eller en fullskala filmproduksjon. De hjelper til med å spre lys, dempe lys eller til og med blokkere lys. Den kreative lyssetteren kan komponere belysningen nøyaktig for å oppnå ønsket lyseffekt og gi liv til sin kreative visjon.

Lav vekt kombinert med unik design
Manfrotto Rapid Flags representerer en ny generasjon av lysstyringsutstyr for profesjonelle fotografer som tilbyr de samme funksjonene som andre tunge, faste stålrammealternativer. Takket være Manfrottos brettbare RapidExoframe™-teknologi er Rapid Flag sammenleggbar, lett, men likevel svært solid med sin sterke aluminium. Montering er enkelt, en indre elastisk linje holder delene av rammen sammen, og tekstiloverlegen skyves på og klikkes fast med klyper.
Det er superenkelt å bytte til en annen overflate, bare løsne og trekk av flagget eller scrim og fest ønsket stoff, ingen tidkrevende montering kreves.
Med to rammer og fire stoffvarianter i hvert sett er det mange kombinasjoner for fri kreativitet.

Den smart designet RapidExoFrame™-konstruksjonen gjør at rammen kan deles opp i flere små seksjoner, og sammen med de medfølgende overleggene pakkes den pent ned i den medfølgende kompakte vesken som kun måler 42 x 20 x 10 cm og veier kun 1,9 kg for 45 x 60 cm og 2,2 kg for 60 x 91 cm. Det stive fôrets indre rom sikrer at alt holdes sikkert på plass og er klart for neste fotografering, noe som gir rask håndtering og forenkler arbeidsflyten.

Sømløs overgang mellom skjermet lys og direkte lys
Overkanten på scrim-stoffet har ingen søm eller metallramme øverst, noe som gjør at overgangen mellom skjermet lys og direkte lys blir myk uten harde skyggekanter. Dette gjør belysningen enkel, og forstyrrende høylys i motivet kan enkelt og effektivt fjernes.

Dobbel ramme inkludert i settet
Manfrotto Rapid Flag Kit leveres med to aluminiumsrammer, noe som betyr at du kan skjerme lyset på en del av motivet og samtidig dempe lyset på en annen del av motivet.

Rask og enkel montering på stativ
En annen smart funksjon er den allsidige monteringspunktet som gjør at Rapid Flags kan festes til en rekke ulike typer stativer. Hver ramme har en 5/8" (16 mm) hylse og en 3/8" (10 mm) avtakbar tapp av stål, noe som gjør at Rapid Flags enkelt kan monteres på tilt-hoder, tilbehørsarmer og lysstativer samt gripheads og C-stands.

Manfrotto Rapid Flag Kit er utviklet for å inspirere fantasien til kreative bildeskaper. Deres kompakte formfaktor, korte installasjonstid og innovative design gjør det enklere enn noen gang å ta med settet til ulike produksjoner i varierte miljøer.

 

I pakken:

  • 2x Rapid Flag aluminiumsrammer
  • 2x Tapper av stål 5/8" – 3/8" (16mm – 10mm)
  • Single Net
  • Double Net
  • Diffuser
  • Solid Black
  • Kompakt veske

 

Spesifikasjoner:
Størrelse: 45x60 cm
Single Scrim 0.6 blendetrinn
Double Scrim 1.3 blendetrinn
Artificial Silk 1.6 blendetrinn
Festepunkt mot stativ: 5/8" hylse og avtagbar ståltapp 3/8"
Vekt: Sett med veske 1,9 kg

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Manfrotto
Produktkategori Lyskontroll
Produkttype Flagg og scrim


Produsentens varenrLL LR1911
4 348,-
Varenr161322
Leveres på bestilling