470890 470890 470890

Elinchrom OCF GEL Dome KIT

Fargede blits kupler til OCF og ONE

998,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Andre kjøpte også

158,-
Varenr136618
Bestilt, ukjent leveringstid
2 098,-
Varenr122231
Leveres på bestilling
1 248,-
Varenr111634
Leveres på bestilling

Elinchrom OCF Gel Dome Kit er et sett med 6 OCF-kopper laget av gjennomsiktig polykarbonatplast i forskjellige farger. Gir jevn lysfordeling og farger lyset fra blits og LED og beskytter fronten på blitsen. Skaper mulighet for kreativ fotografering der bakgrunn eller deling av motiver kan farges i ulike nyanser.

Fargefilter for blits

6 farger er inkludert i settet: oransje, marineblå, lilla, påskelilje oransje, gul, rød og grønn. Domene kan brukes til å gi bakgrunnen en varierende farge eller dramatisk fargelegge motivet. En populær måte å bruke fargefiltre på er å belyse motivet med fargede frontlys og deretter hvitbalansere kameraet i henhold til lyset som treffer motivet. Denne hvitbalansen betyr at ufargede lyskilder vil stå for en annen farge sammenlignet med den fargede frontlykten.

Tilpasset OCF-sokkel

Elinchrom OCF Gel Dome Kit kan monteres direkte på blitsen med Elinchrom OCF eller Profoto OCF-sokkel uten adapter og kan kombineres med annet lys-tilbehør som reflektorer, softbokser og låvedører (barndoors).

Beskytter blitsen

De fargede dekslene er laget av gjennomsiktig polykarbonatplast, som gjør at de gir fronten av blitsen god beskyttelse under bruk og transport.

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Elinchrom
Produktkategori Lyskontroll
Produkttype Filter


Produsentens varenrEL-25112