665398 665398 665398

Blackmagic Cloud Store Mini 16TB

16TB Cloud

42 285,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Profesjonell videomikser for liveproduksjon

Enklere streaming og livesendinger.

Blackmagic Cloud Store Mini 16TB

Blackmagic Cloud Store Mini lar deg dele mediefilene dine globalt, og eliminerer de høye kostnadene ved samarbeid med talentfulle samarbeidspartnere over hele verden. Blackmagic Cloud Store Mini er lagring som synkroniserer og deler medier med Blackmagic Cloud, Dropbox og Google Drive. Den forstår til og med proxy-arbeidsflyter, slik at en hel tidslinje og dens medier kan deles på minutter. Kjernen i det interne minnet er så rask at den kan mette 10G Ethernet-porten til sin teoretiske maksimale hastighet, selv med flere brukere tilkoblet. Filtilgangen har veldig lav latens, slik at responsen er rask. Det betyr at den er perfekt for deling av store mediefiler mellom redigerere, colorists, lydmixere og VFX-artister!

Designet for Film og TV
Blackmagic Cloud Store Mini er den perfekte nettverkslagrings-løsningen for enhver bruk. Den er flott for film og fjernsyn der store mediefiler må deles mellom flere brukere for redigering, fargekorrigering, lydpost og VFX-arbeid. Den håndterer til og med massive 12K Blackmagic RAW digitale cine-filer. Hver bruker får null ventetid, og de trenger ikke å lagre filer på den lokale datamaskinen. Det er den perfekte løsningen for DaVinci Resolve. Blackmagic Cloud, Dropbox og Google Drive synkronisering tillater at flere disker blir synkronisert på ulike steder globalt. Deretter får hvert sted den raskeste redigeringsopplevelsen mulig. Det er avgjørende for multikamera-redigering der flere mediefiler spilles samtidig!

Bærbar og stille design
Blackmagic Cloud Store Mini har et kompakt rackmontert design som er veldig bærbart og nesten lydløst. Internt har den en rekke med 4 flashminnekort som jobber parallelt for høyere hastighet. 10G Ethernet-porten og 1G Ethernet-porten fungerer som en 2-porters nettverkssvitsj. Det er flott hvis du ikke har et 10G Ethernet-nettverk, da du kan koble 10G-porten direkte til datamaskinen og 1G-porten til ditt eksisterende nettverk. Hvis du trenger å få tilgang til filer raskt, kan USB-C til og med fungere som en nettverkstilkobling, bare ved å plugge den inn i datamaskinen din. Det er også en HDMI monitorutgang slik at du kan se en live grafisk visning av lagringen på en TV eller skjerm.

Flashminne tillater flere samtidige brukere
Blackmagic Cloud Store Mini-modellene har enten 8TB eller 16TB flashminne, så du har masse plass til filene dine. Det er fantastisk for fjernsynsproduksjon, siden det er lite nok til å være bærbart, men det har nok lagringsplass for mye videomedia. M.2 flashminnekort brukes for ekstrem pålitelighet, høye tilgangshastigheter og null søketider. I tillegg er de fire M.2-kortene arrangert i en parallell RAID 0-gruppe, slik at de kan operere mye raskere enn ett enkelt kort. Det sikrer nok hastighet til å holde tritt med 10G Ethernet-tilkoblingen. Og i fremtiden, når nye større M.2-kort blir utgitt, kan flashminnekortene byttes ut med nye. Det sikrer en veldig lang levetid.

Synkroniser til Blackmagic Cloud, Dropbox eller Google Drive
Nå kan du opprette en lokal cache av Blackmagic Cloud, Dropbox og Google Drive-filene dine! Dette gjør arbeidet mye raskere fordi filene er umiddelbart tilgjengelige uten å måtte lastes ned fra internett. Blackmagic Cloud Store Mini vil konstant jobbe for å holde seg synkronisert. Du kan spare plass på datamaskinen din ved å flytte mellomlagerfiler fra Dropbox og Google Drive til Blackmagic Cloud Store Mini, slik at alle i nettverket ditt kan dele dem. Du kan til og med synkronisere flere Blackmagic Cloud Store Minis via Blackmagic Cloud, Dropbox og Google Drive, slik at folk på forskjellige geografiske steder kan samarbeide uten forsinkelse fordi alle har en lokal kopi av filene.

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Merker Blackmagic
Produktkategori Stasjonær harddisk
Produkttype NAS


Produsentens varenrDWCLDE/CLDMINI16
7 835,-
Varenr155026
Leveres på bestilling
19 784,-
Varenr155027
Leveres på bestilling
5 389,-
Varenr144413
Ikke på lager
79 527,-
Varenr144415
Leveres på bestilling
219 651,-
Varenr144416
Leveres på bestilling
94 668,-
Varenr161831
Leveres på bestilling
143 784,-
Varenr161832
Leveres på bestilling
23 198,-
Varenr144414
Leveres på bestilling