Wise Advanced 64GB UHS-II 64GB SDXC Memory Card

Wise Advanced 64GB UHS-II

64GB SDXC Memory Card

1 079,-Kampanjepris
1 199,-Ordinær pris
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
Kapasitet

UHS-II SDXC-minnekort fra Wise drar fordel av UHS-II-bussen for å støtte avanserte DSLR-funksjoner som kontinuerlige lukkerhastigheter og rask fotografering, så vel som raw- og JPEG-opptak. Dette kortet er også godt egnet for videoopptak, inkludert 8K, 4K, Full HD, 3D og 360°, og kan oppnå maksimale lesehastigheter på opptil 285 MB/s og maksimale skrivehastigheter på opptil 250 MB/s. Takket være V90-hastighetsklassen er det garantert at minimum skrivehastigheter ikke faller under 90 MB/s.

For å lette bruk av kort i nesten ethvert miljø, samt å holde innholdet trygt, har Wise Advanced bygget dette kortet for å være motstandsdyktig mot vann, støv, støt, røntgenstråler og temperaturer fra -25 til 85°C. Innhold kan beskyttes ytterligere mot utilsiktet sletting ved bruk av den integrerte skrivebeskyttelsesbryteren.

UHS-II-media oppnår hastigheten gjennom en ekstra rad med pinner, og selv om dette kortet er designet for kameraer som er UHS-II / V90-kompatible, kan det brukes på enheter som ikke støtter UHS-II / V90. Husk imidlertid at dette kortet da vil være standard for enhetens hastighetsklasse og bussrating, for eksempel UHS-II og V60, som støtter minimum skrivehastigheter på 60 MB/s, UHS-II og V30, som støtter minimum skrivehastigheter på 30 MB/s, eller UHS-I og U3, som også støtter minimum skrivehastigheter på 30 MB/s. Hvis enheten din ikke støtter U3, er dette kortet kompatibelt med U1- og klasse 10-standardene, som hver garanterer minimum skrivehastigheter på 10 MB/s.

Lesehastigheter på opptil 285 MB/s og skrivehastigheter på opptil 250 MB/s

For travle filmskapere betyr effektivitet alt. Wise Advanced UHS-II SDXC-kort tåler tøffe krav til foto og video med den raske lese- og skrivehastigheten. Leshastigheter på opptil 285 MB/s optimaliser arbeidsflyten etter produksjonen og skrivehastigheter på opptil 250 MB/s lar deg håndtere burst-opptaksmodus og profesjonell videoopptak.

V90 Speed Class for 8K Shooting

Dens V90-hastighetsklassifisering gjør Wise Advanced UHS-II SDXC-kort til et pålitelig våpen for å skyte 8K, 3D og 360° video og bilder. Det garanterer en minimum skrivehastighet på minst 90 MB/s.

Holdbarhet

Wise Advanced UHS-II SDXC I-kort motstår vann, støv, støt, røntgenstråler og kan betjenes i temperaturer fra -25 til 85°C.

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Kapasitet 64GB
Merker Wise
Modell Advanced 64GB UHS-II
Overføringsteknologi UHS-II
Produktkategori Minnekort
Produkttype SD
Type Secure Digital


Produsentens varenrSD2-64U3
181167