Tilta Nucleus-Nano Wireless Micro Follow Focus Tilta Nucleus-Nano Wireless Micro Follow Focus Tilta Nucleus-Nano Wireless Micro Follow Focus Tilta Nucleus-Nano Wireless Micro Follow Focus

Tilta Nucleus-Nano

Wireless Micro Follow Focus

5 060,-
2 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
3 stk. Leverandørlager

Nucleus-Nano Wireless Focus Control System fra Tilta for å kontrollere trådløst fokus på de fleste DSLR-, speilfri eller cine-stil linser. Kjernen i systemet er sammenkoblingen av fokuskontrollmotor og fokushåndhjulet. Enhetene kan koble til hverandre fra 100meter unna, og kan monteres på flere måter.

Enhetene støtter kjøre / stopp-funksjoner og angir harde A- og B-grenser for mer kontroll over kameraet og objektivet. Håndhjulet drives av et enkelt 14500 litiumbatteri og motoren drives av kameraet eller et batteri via mikro-USB-kontakten. Enhetene er begge laget av slitesterk materiale, og håndhjulet har et attraktivt, behagelig palisandergrep.

Inkludert i settet med håndhjul og motor er et monteringsplater for 95mm linser, en 15mm stang, en mikro-USB-motorkabel, et 0,8 MOD motorutstyr, to linser, en plugg for Ronin-S / G2 og Zhiyun Crane, en tobatterilader, to batterier, monteringsskruer og to unbraconnøkler. Se nedenfor for mer informasjon om elementene som utgjør systemet.

 

 

- Industriell standard design gir utmerket driftserfaring for brukere
- Super kompakt motor og mottaker 2 i 1 passer perfekt til enhver DSLR og speilfri kameraobjektiv
- Trådløst håndhjul og motorer gir full frihet til 3-aksig gimbalfotografering
- Kompatibel med alle håndholdte gimbal-systemer
- Ulike typer moduser gjør det mulig å fokusere med en hånd eller to hender

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Tilbehør
Merker Tilta
Produktkategori Camcorder
Produkttype Stabilisering


Produsentens varenrWLC-T04
50040