Sony A7s III 12,1 MP Fullformat m/Tough CFexpress Type A 80GB på kjøpet! Sony A7s III 12,1 MP Fullformat m/Tough CFexpress Type A 80GB på kjøpet! Sony A7s III 12,1 MP Fullformat m/Tough CFexpress Type A 80GB på kjøpet! Sony A7s III 12,1 MP Fullformat m/Tough CFexpress Type A 80GB på kjøpet! Sony A7s III 12,1 MP Fullformat m/Tough CFexpress Type A 80GB på kjøpet! Sony A7s III 12,1 MP Fullformat m/Tough CFexpress Type A 80GB på kjøpet! Sony A7s III 12,1 MP Fullformat m/Tough CFexpress Type A 80GB på kjøpet! Sony A7s III 12,1 MP Fullformat m/Tough CFexpress Type A 80GB på kjøpet! Sony A7s III 12,1 MP Fullformat m/Tough CFexpress Type A 80GB på kjøpet! Sony A7s III 12,1 MP Fullformat m/Tough CFexpress Type A 80GB på kjøpet!

Sony A7s III 12,1 MP Fullformat

m/Tough CFexpress Type A 80GB på kjøpet!

47 976,-Kampanjepris
50 475,-Ordinær pris
5 stk. Totalt på lager
 • 1Butikklager, Bergen
 • 4Hovedlager
 • 0Skøyen

Sony Alpha a7S III m/Sony Tough CFexpress Type A 80GB på kjøpet!

Sony Alpha a7S III hever linjen for hva et full-frame speilfritt optimalisert for video.

En revidert 12.1MP Exmor R BSI CMOS-sensor og oppdatert BIONZ XR-bildeprosessor tilbyr raskere ytelse, forbedret støyreduksjon og et bredere dynamisk område, sammen med UHD 4K 120p videoopptak og intern 10-bit 4: 2: 2 sampling.

Egenskaper

 • 12,1 mp bakbelyst fullformats Exmor R-sensor
 • RAW 16bit ekstern 4K-filming i 60fps
 • Høy lysfolsomhet med et ISO-omfang på 80-409 600 og et dynamiskt omfang på 15+ steg
 • Doble minneskortplasser som begge støtter CFexpress (type-A) og UHS-II
 • Helt vinkling- og roterbar pekeskjerm for maximal fleksibilitet
 • Forbedret støv- og fuktresistens for de mest krevende situasjoner

Video er den primære bruken av a7S III, og forbedringer av sensoren og prosessoren muliggjør raskere avlesningshastigheter og kraftig redusert rulleutvidelse, sammen med høy-bitrate intern opptak, 16-biters råutgang via HDMI-porten i full størrelse, og fleksibel kontroll over bevegelse med variabel bildefrekvensvalg. A7S III unngår også opptak av tidsgrenser og inkluderer HLG for direkte HDR-produksjon samt S-Log2 / S-Log3 gamma-profiler for avansert HDR-produksjon med redigering.
 


Den oppdaterte sensordesignen gir også forbedret autofokusytelse via 759 faseregistreringspunkter, som tilbyr intelligent emnesporing og øyeblikkelig øye-AF for å sikre kritisk fokus på bevegelige motiver i alle opptaksmodus. Sensoren og BIONZ XR-prosessoren forenkler også imponerende følsomhet, med et utvidet rekkevidde fra ISO 40-409600, så vel som rask 10 bilder per sekund kontinuerlig fotografering for opptil 1000 påfølgende raw-bilder. I tillegg er 5-akset SteadyShot INSIDE sensorskift bildestabilisering også tilgjengelig, noe som minimerer utseendet til kamerarystelser med opptil 5,5 stopp.

Som komplement til bildebeholdningen, har Sony også gjort noen endringer i a7S IIIs fysiske design, inkludert en bakre LCD-skjerm med en sideåpen artikulasjonsdesign og en imponerende OLED elektronisk søker på 9,44 mill pkt. Kameraets menysystem er også blitt oppdatert for mer intuitiv navigering, og kroppsdesignet hjelper til med å fremme bedre varmeavledning for forbedrede kontinuerlige opptaksmuligheter. I tillegg støtter begge minnekortsporene arbeid med CFexpress Type A eller SD UHS-II minnekort for fleksibel og høyhastighets fillagring.

12.1MP Exmor RS BSI CMOS-sensor og BIONZ XR-bildeprosessor

En redesignet 12,1MP full-frame CMOS-sensor har nå en bakgrunnsbelyst Exmor RS-design for å oppnå forbedret klarhet og redusert støy sammen med forventet imponerende følsomhet, fra ISO 80-102400 med et utvidet ISO 40-409600-utvalg. Den oppdaterte sensordesignen gir også 2 ganger raskere avlesningshastigheter enn tidligere generasjoner, og sammen med den reviderte BIONZ XR-bildeprosessoren reduserer rulleutløseren kraftig med 3x og opptil 8 ganger raskere behandling og generell kamerahåndtering. Sensor- og prosessorkombinasjonen hjelper også til å oppnå et bredt dynamisk område, på opptil cirka 14 stopp for stillbilder og 15 stopp for video, og 10 bilder per sekund kontinuerlig opptak for opptil 1000 ukomprimerte raw-filer for stillbilder.

UHD 4K 120p video, 10-bit 4: 2: 2 Intern innspilling

Innspilling opp til UHD 4K er mulig med bildefrekvenser opp til 120p, ved bruk av full 1: 1 pikselavlesning uten å slå. Intern 10-biters 4: 2: 2-sampling er også mulig i alle opptaksmodus, og hvis innspilling eksternt via HDMI A-porten i full størrelse, er 16-biters raw-utgang også mulig for enda større tonal reproduksjon og etterproduksjonsfleksibilitet. I tillegg er det også utviklet to kodeker: XAVC HS, som bruker HEVC / H.265-koding for å beholde mer detaljer ved mindre bitrates, og XAVC SI, som er en intraframe-kodek for jevn ytelse og kvalitet ved bitrater opp til 600 Mb/s .

 

 

Den høye hastigheten, 120 fps-innspilling gjør det også mulig med 4x og 5x sakte filmopptak med avspillingshastigheten for bildefrekvensen satt til enten 30p eller 24p, eller hvis du beveger deg ned til Full HD-oppløsning, er en effektiv billedfrekvens på 240p også tilgjengelig for enda større bevegelseskontroll. I tillegg passer a7S III ikke til opptakstidsgrenser for å gi ubegrenset klipplengde. Kameraets fysiske design har også en forbedret varmespredende struktur for å fremme lengre mulige opptakstid, opp til en omtrentlig 60-minutters opptakstid på 4K60p.

Med omfattende tilpassbare farger og gamma-kontroller lar a7S III brukere justere gamma, svartnivå, fargenivå og mer. Brukerne kan også bruke den samme S-Log2 Gamma Curve som finnes på high end Sony Cinema-kameraer som presser opptil 1300% mer dynamisk rekkevidde til videosignalet enn tradisjonelle REC709, for økt fleksibilitet etter produksjon. HLG (Hybrid Log-Gamma) -støtte er også tilgjengelig, sammen med BT.2020-fargerom, for opptak i e bredt fargespekter, og i tillegg til S-Log2, er S-Log3 også tilgjengelig for å produsere en 15 + -stopp dynamisk område med økt graderingskontroll i skyggen til mellomtoneregionene i bildet.

Rask hybrid-AF-system

Et raskt Hybrid AF-system som dekker 92% av bildeområdet, inneholder 759 fasedeteksjonspunkter sammen med 425 kontrastdetekterings-områder for rask og presis fokusering i en rekke lysforhold med følsomhet ned til -6 EV. Dette fokuseringssystemet er tilgjengelig for bruk i alle opptaksmodus, for å være til fordel for både video og stillbilder. I tillegg er den i stand til å låse seg fast på emner og kan bruke sanntidssporing for AI-basert sporing på bevegelige emner eller berøringssporing for manuelt valg av emnet. Eye-AF i sanntid, egnet for både mennesker og dyr, sikrer også kritisk skarphet når du fotograferer portretter. Ved å hjelpe deg med å finjustere hvordan fokuseringssystemet fungerer, sju-trinns AF-overgangshastighet og fem-trinns AF-skiftfølsomhetskontroller, kan du avgrense hvor raskt fokus skifter fra punkt til punkt og hvor jevn fokuseringsskift oppstår.

5-Akses SteadyShot Bildestabilisering

A7S III har et forbedret 5,5-stopps effektivt 5-akset SteadyShot INSIDE-bildestabiliseringssystem, som kompenserer for fem forskjellige typer rystelser som oppstått under håndholdt fotografering av stillbilder og video. Dette tillater brukere å trygt bruke ethvert objektiv, til og med tilpassede objektiver, til kritisk avbildning uten å bli uskarpt fra kamerarystelse.

For lange brennvidder vil systemet korrigere for tonehøyde- og girjustering. Makro- og høyforstørrelsesbilder vil derimot dra nytte av inkludering av horisontal og vertikal skiftkompensasjon. Alle fotograferingsstiler får bruk av rullekompensasjonen. Alle 5 stabiliseringsakser vil fungere til enhver tid, også når de brukes med tredjepartslinser og adaptere eller linser med innebygd optisk stabilisering.

I tillegg, spesielt for video, er det også en aktiv IS-modus som gir elektronisk stabilisering for enda jevnere opptak rett ut av kameraet.

 

 

Design og tilkobling

 • En imponerende QXGA OLED Tru-Finder EVF har en høy oppløsning på 9,44 m og 0,9x forstørrelse for eksepsjonelt lys, tydelig og detaljert øyehøyde-visning. Denne søkeren har en dedikert innstilling på 120 fps av høy kvalitet for gjengivelse av jevn bevegelse, og finners fysiske design har et langt 25 mm øyepunkt, 41° synsfelt, og har et fluorbelegg på det ytterste søkerelementet til fordel for rengjøring.
 • For første gang for a7-serien kameraer, en sideåpning 1,3 m 1,4 m-punkts variabel vinkel-artikulasjonsskjerm gir fordel av arbeid fra høye og lave vinkler, så vel som en frontvendt stilling for vlogging eller andre behov for selvopptak. Denne LCD-skjermen er en berøringsskjerm også for intuitiv fotograferingskontroll og menynavigering.
 • To minnekortspor godtar begge CFexpress type A eller SD-minnekort. Den doble spaltdesignen muliggjør fleksibel filsparing og -håndtering og kan konfigureres til å partisjonere filtyper eller kan brukes til overflow-opptak. I tillegg er begge kortsporene vurdert til å støtte UHS-II minnekort for raskere overføringshastigheter.
 • Omdesignet menystruktur er mer intuitiv og kompletterer med forskjellige arbeidsflyter og innstillingsvalg for filmopptak og stillbilder. Menysystemet fungerer også i forbindelse med berøringsskjermdesignen til den bakre LCD-skjermen.
 • Magnesiumlegering chassis sikrer stivhet, holdbarhet og stabilitet mens den forblir lett. Objektivfestet er også forbedret for bedre støtte av tunge linser, og grepstivheten er forbedret for mer komfortabel håndholding.
 • Omfattende værforsegling, inkludert forbedret tetting rundt batteridekselet, terminaldekselet og chassifugene, har blitt brukt for å motstå støv og fuktighet for pålitelig bruk i tøffe værforhold.
 • Godtar høykapasitets NP-FZ100 oppladbar litium-ion-batteriet, som gir omtrent 510 bilder / 80 minutters opptak per lading når du bruker søkeren eller 600 bilder / 95 minutters opptak per lading når du bruker den bakre LCD-skjermen.
 • HDMI A-port i full størrelse tilbyr en mer pålitelig forbindelse når du arbeider med eksterne opptakere.
 • En USB 3.2 Gen 1 Type-C-port er lagt til, i tillegg til en mikro-USB-port, for raskere og mer pålitelig tethering-støtte. USB Type-C-tilkoblingen gjør at kameraet kan lades eller drives fra vertens strømkilde mens det er tilkoblet.
 • Både 3,5 mm mikrofon- og eksterne mikrofonporter muliggjør større kontroll over lydopptak.
 • Multi Interface Shoe støtter arbeid med den valgfrie ECM-B1M Shotgun Microphone eller XLR-K3M XLR Adapter Kit, som gir forbedret, tydelig lydopptakslyd ved å sende et digitalt lydsignal til kameraet, i motsetning til et analogt signal.
 • Innebygd Wi-Fi muliggjør fjernstyring av kameraet og øyeblikkelig deling av bilder til mobile enheter for direkte deling på nettet, og støtte for både 2,4 og 5 GHz-bånd muliggjør også trådløs tethered opptakstøtte. Denne tilkoblingen gir også fjernkontroll
 • USB Type-C-port kan pares med en Ethernet kablet LAN-adapter for å gi 1000BASE-T-tilkobling, kablet fjernopptak eller FTP-overføring.

 

 

Pakken inneholder

Sony Alpha a7S III speilfritt digitalkamera (bare kropp)
Sony NP-FZ100 oppladbart litiumionbatteri (2280mAh)
Sony BC-QZ1 batterilader
Sony ALC-B1EM Body Cap for E-Mount kameraer
USB Type-C til Type-A-kabel
Kabelbeskytter
Skulderstropp
Tilbehørs skohette
Okularkopp

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Kameratype Speilløst
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Speilløst
Produsent Sony


487223