Sony UPW-P03D/21KIT Dual-Channel UWP-D Receiver And Transmitter Kit Sony UPW-P03D/21KIT Dual-Channel UWP-D Receiver And Transmitter Kit Sony UPW-P03D/21KIT Dual-Channel UWP-D Receiver And Transmitter Kit Sony UPW-P03D/21KIT Dual-Channel UWP-D Receiver And Transmitter Kit

Sony UPW-P03D/21KIT Dual-Channel

UWP-D Receiver And Transmitter Kit

15 517,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Ønsker å hente varen i butikk? Velg "Klikk og Hent" når du er i kassen. Du får en SMS når varen er klar til henting.

på alle ordinære priser

0

Sony innbyttekampanje

Få opptil kr. 7 000,- ekstra i innbyttepris når du bytter inn ditt digitale systemkamera eller objektiv.

2-kanals bærbar mottaker for høykvalitetslyd for ENG/EFP-produksjoner. Den 2-kanals bærbare mottakeren er en del av et komplett UWP-D-lydsystem, som gir lydkvalitet verdig digital prosessering og påliteligheten til analog FM-modulasjon. URX-P03D tilbyr et bredt frekvensområde, med en båndbredde på opptil 72 MHz (avhengig av region), på tvers av en rekke kanaler.

Sony URX-P03D/21KIT er enkel å bruke med funksjoner som inkluderer en stor skjerm og en kompakt mottaker som integreres sømløst med videokameraer eller DSLR-kameraer i alle størrelser, automatisk kanalinnstillingsfunksjon, hodetelefon-/hodetelefonutgang, USB-tilkobling for strømforsyning og tilgjengelighet av en linjeinngang. Mottakeren har også en ekstern mikrofoninngang for en ekstra kablet mikrofon og en 3-kanals mikserfunksjon. UWP-D-serien gir utmerket ytelse for transient respons for alle ENG/EFP produksjonsapplikasjoner.

Ekstern mikrofoninngang for ekstra kablet mikrofon

Denne bærbare mottakeren er utstyrt med en ekstern mikrofoninngang for en ekstra kablet mikrofon. Den har også en 3-kanals mikserfunksjon for de to trådløse mikrofonene og den kablede mikrofonen.

UWP-D digital lydbehandling for høykvalitetslyd

De trådløse mikrofonsystemene i UWP-D-serien bruker digital lydbehandling fra Sony for å forbedre lydkvaliteten og ytelsen for forbigående respons, sammenlignet med konvensjonelle analoge trådløse systemer. Det gir utmerket ytelse relatert til den forbigående responsen. Kompresjonsutvidelsessystemer kan ikke nøyaktig gjengi analoge lyder, for eksempel en bjelle, dunk fra en golfkølle som treffer en ball eller applaus fra et publikum, men takket være Sonys digitale lydbehandling er dette nå mulig. .

Stor skjerm og liten mottaker

Mottakeren har en stor skjerm som gjør den enkel å bruke, mens den lille størrelsen gjør at den passer perfekt med alle størrelser videokameraer eller DSLR-kameraer.

Rask og enkel kanalskanning

Med funksjonene "Clear Channel Scan" og "Active Channel Scan" automatisk skanning og infrarød "IR Sync"-funksjoner, oppdager systemet ledige kanaler og velger automatisk den mest passende kanalen for raskt og enkelt systemoppsett.

Automatisk kanalinnstillingsmodus

Automatisk kanalmodus lar brukeren finne og stille inn hvilke frekvenser som skal brukes blant driftsfrekvensene til systemet. Mottakeren justerer automatisk senderkanalen ved hjelp av den infrarøde synkroniseringsfunksjonen.

True Diversity mottakssystem

UWP-D-systemet oppnår stabiliteten til lydsignalet som sendes fra to uavhengige mottakere i systemet. De to delene av mottakerne sikrer optimal kvalitet på signalet og en sammenligningskrets velger hele tiden den som gir det beste signalet, for å tillate overføring uten lydtap.

Kompatibel med analoge lydmottakere i Sony 800- og UWP-serien

UWP-D-seriens sendere og mottakere er også kompatible med Sonys WL-800, UWP og Freedom-serier, slik at brukere kan variere mellom ulike komprimeringsmoduser.

Hodetelefon / øretelefonutgang for overvåking

UWP-D-systemet har sin egen hodetelefon-/øretelefonutgang, noe som er spesielt nyttig når du arbeider med et kamera som ikke har det.

USB for ekstern strømforsyning eller batterilading

Komponentene i UWP-D-serien er utstyrt med et mikro-USB-spor* for tilkobling av eksterne bærbare strømkilder. Dette gjør at enheten kan drives av kameraet mens den er i bruk, for ekstra trygghet. Du kan også sette inn NiMH-batteriene i bodypack-senderen og lade dem opp via mikro-USB.
* Bortsett fra UTX-M03 bærbar mottaker.

Robust metallhus

UTX-B03 bodypack-senderen og URX-P03D håndholdt mottaker er laget av sterkt, slitesterkt metall. Dette metallet tillater bruk under vanskelige driftsforhold.

Linjeinngang tilgjengelig

UWP-D-serien har én linjeinngang tilgjengelig for større fleksibilitet i bruken.

Variabelt utgangsnivå på bærbar mottaker

Systemet tilbyr variabel utgangsnivåkontroll på ± 12 dB, for bruk med de ulike inngangsnivåene til videokameraer og speilreflekskameraer.

I pakken

  • 1 x URX-P03D 2-kanals mottaker
  • 2 x UTX-B03 Lommesendere
  • 2 x ECM-V1BMP Lavalier mikrofon
  • 1 x SMAD-P3D Skofesteadapter for kamera

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Merker Sony
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Trådløs


Produsentens varenrUWP-D27/K21
449446