Sony XQD 240GB G Serien R440 W400 XQD-2

Sony XQD 240GB G Serien

R440 W400 XQD-2

4 680,-
6 stk. Totalt på lager
 • 2Butikklager, Bergen
 • 4Hovedlager
 • 0Skøyen
3 stk. Leverandørlager

Ønsker å hente varen i butikk? Velg "Klikk og Hent" når du er i kassen. Du får en SMS når varen er klar til henting.

på alle ordinære priser

0

Sony innbyttekampanje

Få opptil kr. 7 000,- ekstra i innbyttepris når du bytter inn ditt digitale systemkamera eller objektiv.

240 GB G-serie XQD-minnekort fra Sony er designet for profesjonelle fotografer, og er laget for å utmerke seg i high-end DSLR-er, inkludert modeller fra Nikon og Sony, og har en lagringskapasitet på opptil 240 GB. Dette XQD-kortet er utstyrt med et PCIe 2.0-grensesnitt, og har lesehastigheter på opptil 440 MB/s og skrivehastigheter på opptil 400 MB/s, slik at det kan ta opp 4K-video og opptil 200 kontinuerlige raw bilder.

Egenskaper

 • 240 GB lagringskapasitet
 • PCIe 2.0-grensesnitt
 • Maks. Lesehastighet: 440 MB/s
 • Maks. Skrivehastighet: 400 MB/s
 • Ta opp 4K Video & Raw Photo Bursts
 • Tåler ekstreme temperaturer
 • Motstandsdyktig mot UV-lys, statisk og dråper
 • Nedlastbar programvare for redning av filer

4K videoopptak

Sonys unike datakontroller jobber for å sikre stabil 4K-videoopptak. Dette 240 GB-kortet tilbyr omtrent 45 minutter med 4K XAVC Intra-opptak ved bruk av Sonys 4K PXW-FS7 II.

Fang flere øyeblikk

Sony XQD G-serie minnekort er designet for å holde tritt med fotograferingshastigheten til kameraet ditt og fjerne minnebufferen raskt. Du kan fange mer avgjørende øyeblikk og utbrudd av kontinuerlige bilder, selv med avanserte speilreflekskameraer.

Holdbar

Opptil 5 ganger mer holdbart sammenlignet med standard XQD-kort, testes Sonys G-seriekort for å tåle fall på 16,4 '/ 5,0 m, noe som gir brukerne selvtillit når de håndterer eller bytter kort, selv under travle, forhastede eller mørke fotograferingsforhold.

Raske dataoverføringer

Sonys XQD/SD-kortleser og USB-adaptere passer godt sammen med G-serie XQD-minnekort. Med overføringer raskere enn CompactFlash-kort, blir sikkerhetskopiene av data og arbeidsflyten mer effektiv.

Designet for profesjonelle

Sonys XQD-minnekort er støtsikre, magnetbestandige, antistatiske og motstandsdyktige mot brudd. De tilbyr også rask ytelse, selv i ekstreme temperaturer, under eksponering for intenst UV-lys og røntgenmaskiner på flyplassen. Designet for langvarig profesjonell bruk, er Sony XQD-kort testet for pålitelig lagring i et stort utvalg av miljøer.

Programvare for redning av filer

Noen ganger går det galt, og data, for eksempel bilder og filer, blir skadet eller tapt. Sonys File Rescue er et kraftig verktøy for å gjenopprette skadede eller tapte data som er enkle nok for nesten alle å bruke. Ved å bruke en avansert algoritme, realiserer Sonys File Rescue en høyere gjenopprettingsgrad for raw bilder, MOV-filer og 4K XAVC-S-videofiler som er tatt på både Sony og Nikon-enheter. Sonys File Rescue er tilgjengelig som gratis nedlasting for minnekortkunder.

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Merker Sony
Produktkategori Minnekort
Produkttype XQD


Produsentens varenrQDG240F
43241