448764 448764 448764 448764

Sirui Anamorphic Lens 1,6x 50mm T2.9

50mm anamorft objektiv for Canon RF

14 998,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Sirui Anamorphic Lens 1,6x Full Frame 50mm T2.9 Canon RF-Mount.

Bredere enn bredere. Dette objektivet har en 1,6 ganger squeeze faktor. Når du skyter i 3:2, gir det et størrelsesforhold på 2,4:1. Når sensoren er satt til 16:9, vil du ende opp med et mye bredere aspektforhold på 2,8:1, seeropplevelsen levert av dette objektivet er førsteklasses og oppslukende som IMAX-formatet.

Enten du skal ta episke scener eller intime opptak, vil bildene du får med dette objektivet ha overlegen kvalitet, høy oppløsning og god skarphet. Å være et objektiv i fullformat betyr at det kan skyte bredere enn APS-C-ekvivalentene, noe som gir deg god plass til panorering og skanning i etterbehandlingen. For eksempel hvis en del av et bilde er overflødig, bare beskjær det uten å bekymre deg for tap av piksler.

50mm er en ekte allrounder. Dennem brennvidden er en synsvinkel som er veldig nær menneskelige øyne. Med en 1,6 ganger squeeze faktor kan dette 50 mm-objektivet levere en horisontal synsvinkel vi forventer av et 31 mm vanlig objektiv og en super organisk bakgrunnsuskarphet, noe som bidrar til å gjøre historiefortellingen mye mer nyansert og engasjerende.

Dette objektivet produserer oval bokeh i en mer behagelig form enn de objektivene med 1,33 ganger squeeze, noe som gir opptakene ekstra uttrykksfullhet og estetikk.

Når du skyter vidåpent på T2.9 med, fokusert på motivet, får du en grunn dybdeskarphet med motivet i fokus og andre områder ute av fokus. Ved å bruke en stor blenderåpning i dårlige lysforhold kan kameraet ta inn mer lys og oppnå en raskere lukkerhastighet. Blenderringen er også konstruert trinnløs for å tilby jevn iris-kontroll.
 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videoobjektiver
Merker Sirui
Objektivfatning Canon RF
Objektivtype Cine
Produktkategori Cine
Produkttype RF-Mount Fast


Produsentens varenrFFEK6-R