Sigma Cine 14mm T3.2 FF Classic PL-mount. i/Technology Sigma Cine 14mm T3.2 FF Classic PL-mount. i/Technology

Sigma Cine 14mm T3.2 FF Classic

PL-mount. i/Technology

89 104,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Ønsker å hente varen i butikk? Velg "Klikk og Hent" når du er i kassen. Du får en SMS når varen er klar til henting.

på alle ordinære priser

0

Fotografering av nattehimmelen

Dette objektivet yter nattehimmelen rettferdighet.

0

Sigma instant saving

Spar penger på Sigma-objektiver.

Med banebrytende teknologi tilbyr SIGMAs nye "Classic Art Prime" uovertruffen uttrykk for kunstnere.

Sigmas FF High Speed Prime Line har tilbudt den høyeste oppløsningskraften i sin klasse, som er kompatibel med 8K-opptak med storformatsensorer, samtidig som den har oppnådd enestående kompakt design. Basert på denne produktlinjen, inneholder FF Classic Prime Line flere ikke-belagte optiske elementer for å oppnå uovertruffen uttrykk. Den beholder den høye oppløsningsevnen som SIGMA CINE LENS er kjent for, og tilbyr en unik kombinasjon av lav kontrast og kunstnerisk flare/ghosting i bildet. Som med alle andre objektiver fra FF High Speed ??Prime Line, skaper den vakre bokeh-effekter for å forbedre kreativiteten.

FF Classic Prime Line har implementert nyutviklede belegg på glasselementene og tilbyr konsistent T-verdi på tvers av serien (14 mm og 135 mm ved T3.2 og resten av linsene ved T2.5). Dette vil i stor grad bidra til effektiv arbeidsflyt i postproduksjon. Videre er den kompatibel med kommunikasjonsprotokollen til Cooke "/i Technology", og dermed et ideelt verktøy for fotografering og redigering med den nyeste teknologien, som VFX. Et spesielt belegg er implementert på front- og bakelementene slik at objektivets holdbarhet er sikret som med alle andre filmobjektiver fra SIGMA.

"Classic Art Prime" er en ny løsning fra SIGMA som kreves for den mest avanserte teknologien for klassisk uttrykk. "Utseendet" som FF Classic Prime Line kan tilby vil gjøre det mulig for kinematografer å utforske nye muligheter innen filmskaping. 

Alle cine-objektivene fra Sigma har samme plassering av tannhjul, samme objektivdiameter og samme filterdiameter, så det er en enkel sak å bytte mellom ulike objektiver.

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Merker Sigma
Objektivfatning L-fatning
Objektivtype Cine
Produktkategori Objektiver til videokameraer
Produkttype Cine


Produsentens varenr45N974
501430