Sigma CINE 40mm T1.5 FF EF Canon EF fatning

Sigma CINE 40mm T1.5 FF EF

Canon EF fatning

47 197,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Sigma 40mm T1.5 FF

Sigma 40mm T1.5 FF inngår i Sigmas FF High Speed Prime-serie av videoobjektiv med en største blender på T1-5. Objektivet fungerer med fullformatskameraer, og har en kompakt konstruksjon som gjør det smidig å bruke, samtidig som det leverer en svært høy oppløsning - klar for 8K. Dette er et objektiv for deg som jobber med film, og som stiller høye krav til utstyret ditt.

Fordeler:

  • Kompakt, lett og robust filmobjektiv
  • Lyssterkt med pen bakgrunnsuskarphet
  • Støv- og sprutsikkert - laget av 100% metall
  • Fokusrotasjonsvinkel på 180°

Høy bildekvalitet og optisk prestasjon

Det korte teleobjektivet har en brennvidde på 40mm, med største blender på T1,5 og leverer skarphet i kombinasjon med en svært pen bokeh. Det er utformet for å oppfylle Sigmas CCI-standard, og leverer fargebalanse sammen med oppløsning av høy klasse. Linsen er konstruert for å minimere lysslør og spøkelsesbilder, samt øke kontrasten i motlys.

Værtett og robust

Med et kompakt og lett design holder objektivet vekten og størrelsen til et minimum. Objektivet har en robust konstruksjon som er både støv- og sprutsikkert, noe som gjør at du kan bruke det også i tøffe værforhold. Kroppen er laget av 100% metall for å tåle utfordringer, og holde lenge.

Filmobjektiv

Objektivet har tannhjul-ringer, og er tilpasset for å kunne brukes med follow-focus, samt en myktgående trinnløs blenderinnstilling. Ringene er lyddempet for en så stille drift som mulig. Med en fokusrotasjonsvinkel på 180° får du ekstremt høy presisjon på fokuseringen.

 

 

Produktinformasjon

Autofokus Nei
Diameter obj (mm) 95
Filterstørrelse (mm) 82
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Merker Sigma
Nærgrense i cm 40
Objektivfatning Canon EF
Objektivtype Video
Produktkategori Objektiver til videokameraer
Produkttype Cine
Vekt Objektiv (g) 1570


Produsentens varenr33M966
174180