Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN ART For Sony FE Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN ART For Sony FE Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN ART For Sony FE

Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN ART

For Sony FE

14 488,-
4 stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 4Hovedlager
 • 0Skøyen
0

Sigma cashback

Få tilbake opptil kr 2 100,- på utvalgte objektiver fra Sigma.

Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art er definert som en arbeidshestelinse blant Sony E-mount full-frame speilløse systemer, og er en allsidig vidvinkelzoom til portrett med sin f/2.8 konstante maksimale blenderåpning.

Den optiske utformingen inneholder en serie med lave spredning og asfæriske elementer som reduserer forskjellige avvik i stor grad for å oppnå høy skarphet, forbedret klarhet og forbedret fargenøyaktighet. Både Super Multi-Layer og Nano Porous Coatings har også blitt brukt for å forbedre kontrast og fargegjengivelse ved å motvirke bluss og ghosting når du arbeider i sterke lysforhold.

Som et supplement til de optiske egenskapene, har dette objektivet også en trinnløs AF-motor, som gir rask, presis kontroll og spesielt rolig autofokusytelse. I den brede enden av zoomområdet bidrar et maksimalt forstørrelsesforhold på 1:2.9 for arbeid med nærbilder og en 11-blads membran for en behagelig bokehkvalitet. I tillegg gir en værforseglet design fordelene ved utfordrende arbeidsforhold.

 • Som en del av Art-linjen i Sigmas Global Vision-serie er dette objektivet designet for å oppnå virkelig bemerkelsesverdig optisk ytelse og er ideell for kreative og kunstneriske applikasjoner.
 • Standard zoom er designet for full-frame Sony E-mount speilløse kameraer, men kan også brukes med APS-C-format modeller der den vil gi et 36-105 mm ekvivalent brennviddeområde.
 • Konstant f/2.8 maksimal blenderåpning er godt egnet for arbeid under utfordrende lysforhold og gir også større kontroll over dybdeskarpheten når du bruker grunne dybdeskarpheteknikker.
 • Seks F Low Dispersion (FLD) og to Special Low Dispersion (SLD) elementer reduserer kromatisk avvik og fargefrie i zoomområdet for bedre klarhet og fargenøyaktighet.
 • Tre asfæriske elementer kontrollerer sfæriske avvik og forvrengning for økt skarphet og nøyaktig gjengivelse.
 • Både Super Multi-Layer og Nano Porous Coatings har blitt brukt på linseelementer for å minimere linseflare og ghosting og bidrar til å produsere kontrastrike og fargenøytrale bilder, selv under bakgrunnsbelysning.
 • Integrert trinnmotor gir rask og rolig autofokus, som ytterligere kompletteres av en optimalisert AF-algoritme for å gi jevnere fokuseringsytelse.
 • Ved vidvinkelenden av zoomområdet er en minimum fokuseringsavstand på 18cm mulig med en maksimal forstørrelse på 1:2.9 for å passe til arbeid med nærbilder. Ved telefotoenden er den minste fokuseringsavstanden 1,25' med en maksimal forstørrelse på 1:4.5.
 • Den integrerte AF-L-knappen kan programmeres for å justere forskjellige skyteinnstillinger, og objektivet har også en dedikert AF / MF-bryter og en zoomlåsbryter for å forhindre at fatet utvides ved et uhell.
 • Avrundet 11-blads membran bidrar til en behagelig bokeh-kvalitet.
 • Messingbajonett gir forbedret monteringsnøyaktighet og stivhet, og gummipakning er integrert i monteringens konstruksjon for å gjøre det støv- og sprutbestandig.

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 87,8
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 82
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Korteste brennvidde obj 24
Lengde Objektiv (mm) 122,9
Lengste brennvidde 70
Merker Sigma
Nærgrense i cm 18
Objektivfatning Sony E
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Største blender tele f/2.8
Vekt Objektiv (g) 835
Værtettet Ja
Zoom Ja


Produsentens varenr578965
67123