61417 61417

Sigma 14-24mm F/2.8 DG HSM ART Canon EF

Lyssterk vidvinkelzoom. Art serien

16 689,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Fotografering av nattehimmelen

Dette objektivet yter nattehimmelen rettferdighet.

0

Sigma Cashback

Har du kjøpt kvalifisert produkt i kampanjeperioden, kan du søke om cashback fra Sigma

Profesjonell, lyssterk vidvinkelzoom med høy lysstyrke for fullformatskameraer

Sigma 14-24mm f/2,8 HSM Art er et værtett vidvinkelobjektiv med god lysstyrke gjennom hele zoomområdet. Den brede vinkelen lar deg fange store landskap, interiør, arktitektur og action/sportsbilder i spennende vinkler- Tre FLD-glass og tre SLD-glass bidrer til gode motlysegenskaper og lav forvrengelse.

Fordeler:

  • Bred bildevinkel
  • Fleksibel zoom
  • Høy lysstyrke
  • Rask autofokus
  • FLD og SLD-glass
  • Værtett
  • Floudbehandlet frontlinse
  • USB-dock

Bred bildevinkel

Den brede bildevinkelen lar deg fange mye i bildet, og kan gi en spesiell følelse i bildene. Vidvinkelobjektiv brukes ofte til å fotografere innredning og innendørs der det ofte er liten plass, samt til arkitektur og interiør-bilder. Populære bruksområder er også landskapsfotografering der du vil få med mye natur i bildene, samt sportsbilder tatt på nært hold for å få en intim og actionfylt følelse i bildene.

Fleksibel zoom

Takket være zoomen klarer objektivet mange ulike situasjoner. Av og til kan 14mm være i bredeste laget, og da er det smidig og raskt kunne zoome inn for å minimere bildevinkelen. Dette gjør også at du slipper å beskjære bildene dine fra 14mm, og på denne måten beholde maksimal bildekvalitet.

Høy lysstyrke

Den høye lysstyrken gjennom hele zoomområdet gjør det lett å fotografere også når det er dårligere lys, som f.eks. på natten eller i dårlig opplyste lokaler. Takket være den konstante lysstyrken endres ikke eksponeringen dersom du zoomer inn, noe som virkelig hjelper på arbeidet i stressede situasjoner der du bruker kameraet på manuelle innstillinger.

Rask autofokus

HSM-motorn gir en rask og nøyaktig autofokus slik at du følger motivet ditt over hele bildet.

FLD og SLD-glass

FLD og SLD-glass hjelper til å minimere strølys, og gir gode motlysegenskaper. Dette er spesielt interessant på vidvinkelobjektiver, da det ofte kan forekomme flere lyskilder i et og samme bilde i kombinasjon med store linseelementer der lyset lett kan reflekteres.

Værtettet

Objektivet har flere gummitetninger, både mot kamerahuset og internt i konstruksjonen som gir en beskyttelse mot regn, snø og støv.

Floudbehandlet frontlinse

Den store frontlinsen har fått en fluorbehandling som støter vekk fukt og smuss. Dette gjør objektivet lettere å rengjøre og resulterer således til en bedre bildekvalitet. Fluorbehandlingen er spesielt interessant på et objektiv med en såpass stor frontlinse.

USB-dock

For og ytterligere kunne tilpasse autofokusen og for fremtiden softwareoppdateringer er objektivet kompatibelt med Sigmas USB-dock.

Leveres med:

  • Fremre og bakre objektivdeksel

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver
Korteste brennvidde obj 14
Lengste brennvidde 24
Merker Sigma
Objektivfatning Canon EF
Produktkategori Canon EF Mount
Produkttype Vidvinkelzoom
Største blender vidvinkel f/2.8


Produsentens varenr212954