Sachtler System Ace M GS Solid tripod med hode, spreder og bag Sachtler System Ace M GS Solid tripod med hode, spreder og bag Sachtler System Ace M GS Solid tripod med hode, spreder og bag

Sachtler System Ace M GS

Solid tripod med hode, spreder og bag

11 275,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Sachtler System Ace M aluminium med Fluid Head, Ace 75/2 D Tripod, Ground Spreader & Bag

Ace M er kun tilgjengelig sammen med 75 mm stativ og en nyttig transportveske. De som jobber på ujevnt underlag og på location vil ha en fordel med Sachtlers to-trinns utvidbare stativer med en midt-spreder. Å bruke et mindre kamera betyr ikke at du må gå på akkord med ytelsen. Uansett om du tar opp dokumentarer, bryllup eller bedrifts-videoer med din HDSLR eller mindre kamera, gir Sachtler Ace M Fluid Head deg ytelse på boradcast-nivå. Det patenterte SA-drag™-systemet og en belastning på opptil 4 kg betyr at du får den beste panorering og tipp ytelse. Vektkompensasjonen gjøres med trinnbrytere, noe som gjør dette væskehodet perfekt for både nybegynnere og profesjonelle som ser etter et raskt og enkelt verktøy for mindre prosjekter.

Ace M Fluid Head veier bare 1,6 kg, med sitt glassfiberforsterkede komposittmateriale med en ru overflate. Dette betyr at du kan jobbe raskt og intuitivt med tillit til at panoreringene og tippene alltid vil være jevne. Femtrinns motvekt gjør det enkelt å balansere raskt på nesten hvilken som helst overflate. Høy ytelse og pålitelighet møter enkelhet med Sachtler Ace M Fluid Head.

I pakken:
Ace M Fluid Head
Stativ Ace 75/2 D
Spreder SP 75
Ace M bag

 

Payload: 0 to 4 kg
Bowl size: 75 mm
Spreader type: Ground spreader
Material: Aluminium
Transport length: 870 mm
Tripod stages: 2
Height with spreader: 0.57 to 1.73 m
Weight: 4.60 kg
Temperature range: -30 to 60 °C
Tilt range: 90° to -75°
Sliding range: 104 mm
Interface Compatibility: Slide-in
Counterbalance: 5 counterbalance steps + 0
Drag: 3 horizontal and vertical grades of drag, +0

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Sachtler
Produktkategori Tripod
Produkttype Videostativ


Produsentens varenr1002
533316