RETUR Profoto A10 - Canon TTL Speedlite blits med Air-X RETUR Profoto A10 - Canon TTL Speedlite blits med Air-X RETUR Profoto A10 - Canon TTL Speedlite blits med Air-X RETUR Profoto A10 - Canon TTL Speedlite blits med Air-X RETUR Profoto A10 - Canon TTL Speedlite blits med Air-X RETUR Profoto A10 - Canon TTL Speedlite blits med Air-X RETUR Profoto A10 - Canon TTL Speedlite blits med Air-X RETUR Profoto A10 - Canon TTL Speedlite blits med Air-X RETUR Profoto A10 - Canon TTL Speedlite blits med Air-X

RETUR Profoto A10 - Canon

TTL Speedlite blits med Air-X

10 899,-
1 stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 1Hovedlager
 • 0Skøyen

Hva er returvare?

Returvarer er et tilbud til deg som ønsker å gjøre en ekstra god handel til redusert pris! Varen er et produkt som ikke lenger kan selges som ny av ulike grunner. Produktene kan ha vært testet, ha ødelagt eller manglende emballasje, eller være returnert på angrefrist. Hvis ikke annet er oppgitt skal varen være i god stand.

Bilde viser produktet i ny stand

Garanti

Garanti og reklamasjon er det samme som kjøp av ny vare.

Merknader

Åpnet og testet.

Beskrivelse

 

The flash for life - Profoto A10

A10 er i hver minste millimeter et Profoto-lys. Det runde hodet gir lys som er både naturlig og vakkert med et mykt, jevnt lysbilde. A10 er utrolig enkel i bruk og leverer en superrask blitsrekkefølge og er utstyrt med et batteri som leverer mange blink, slik at du aldri går glipp av et skudd.

Nå med Profotos nyeste innebygde Bluetooth-aktiverte AirX-teknologi, kan du slippe deg løs med A? når du fotograferer med smarttelefonen din. 

Uansett hvilken type kamera du bruker, får du nå tilgang til lysforming når som helst, hvor som helst og alltid.

Egenskaper

 • Rundt blitshodedesign med naturlig lys med jevnt lysfall
 • Kompatibel med alle magnetiske Profoto Click Light Shaping Tools
 • Kompatibel med alle utløsere fra Profoto Air, AirTTL og Connect.
 • Smart tilkobling med Profoto-appen for iOS.
 • Innebygd AirX Bluetooth-synkroniseringsteknologi for fremtidig bevis kompatibilitet med mobilkameraer.
 • Rent og enkelt brukergrensesnitt med stor høyoppløselig skjerm.
 • Ekstremt rask gjenvinning av blits
 • Utskiftbart og oppladbart litiumionbatteri med høy kapasitet.
 • Blitzhode med 90° tilt og 360° rotasjon.
 • Laser AF-assistanse og LED-modelleringslys.
 • Auto eller manuell zoom for blits og modelleringslys.
 • Valgfrie hotshoe-versjoner for Canon, Nikon, Sony og Fujifilm-kameraer.


Profoto A10 er oppgradert med vår nye Bluetooth-aktiverte teknologi AirX. Det betyr at du kan laste ned ny firmware for A10 trådløst via Profoto-appen. Men enda bedre; Du kan både kontrollere og styre A10 ved hjelp av smarttelefonen. Så fra nå av kan du slippe løs A10s fulle kraft uansett hvilket kamera du bruker. Gjør Profoto A10 til et virkelig fremtidssikkert produkt. * Merk at du foreløpig ikke kan ta bilder direkte med Profoto Control Android-appen.

Profoto A10 er som sine søsken, designet med lysformingsegenskaper. Den har et rundt hode som gir et naturlig lysspredning med jevnt fall, og takket være det smarte magnetfeste kan du være kreativ med hele spekteret av Profoto Clic-lysformingsverktøy. Click light shapers kan enkelt stables for mer kreative alternativer. A10 tilbyr også et innebygd LED-modelleringslys som gjør det enkelt å plassere lyset og forstå hvordan lys og skygger fungerer sammen.

Og den er ekstremt enkelt å bruke. Brukergrensesnittet er stort, rent og oversiktlig. Som alle Profoto-produkter er det intuitivt å bruke, og du trenger ikke å lese en lang bruksanvisning for å forstå hvordan den fungerer. AirTTL-fjernkontrollen er også innebygd i A10. Med AirTTL og HSS skaper du profesjonelle resultater raskt og enkelt, og med fjernkontrollen kan du sømløst koble til andre Profoto-blitser og kontrollere dem enkelt fra A10.

Profoto A10 er ikke bare en blits på kameraet, den er også veldig effektiv utenfor kameraet som en frittstående enhet. A10 har sitt eget utskiftbare Li-Ion-batteri som varer opptil fire ganger lenger enn AA-batterier uten ytelse, og et anlegg for å lade raskt - slik at du kan skyte lenger med tillit. Og A10 kan følge med deg fordi den resirkuleres fire ganger raskere enn andre løsninger på kameraet - den er klar med full kraft på ett sekund. Enkelt sagt, du vil aldri gå glipp av et foto.

Produktinformasjon

Batterier Oppladbart
Fatning Profoto
Hovedkategori Used
Lysstyrke Ws 76 Ws
Merker Profoto
Produktkategori Brukt
Produkttype Returvare
Støtte for batteri Ja
Vekt blits 560
Vribar reflektor Ja


Produsentens varenr2317400135
585101