Profoto B1X 500 AirTTL To Go Kit

Med batteri, lader og bag

28 900,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen

Profoto fortsetter å imponere og overraske oss, denne gangen med en forbedret versjon av B1 batteridrevet monolight, B1X, introdusert med B1X 500 AirTTL 1-Light To-Go Kit. Alle de kjente profesjonelle og bekvemmelighetsfunksjonene vi har kommet til å forvente fra Profoto, er om bord.

Rask, smidig og kraftig Profoto B1X 500 AirTTL

Med Profoto B1X får du tilgang til kraften og lysformere fra en studioblits, men med smidigheten fra en speedlight. Med TTL automatiskk lysmåling for blits, for du mulighet til en rask arbeidsflyt, selv når lyssituasjonen endres. HSS-funksjonen gir deg muligheten til å blande B1X's blitslys med eksisterende dagslys. B1X fungerer godt i studio, men kommer til sin rett ute på location hvor mobilitet og hurtighet spiller en avgjørende rolle.

Oppgradert

B1X bygger videre på den populære Profoto B1 og opprettholder selvfølgelig de samme egenskaper som gjør B1 så populær. Med samme lysformere, Air Remote TTL, formfaktor og funksjoner som både TTL og HSS, men med en oppdatert innmat og finish gir den mer kraft enn sin forgjenger.

Egenskaper:

 • To-Go kit
 • Batteridrevet studioblits med HSS og TTL
 • Air Remote TTL
 • OCF Lysformer
 • Zoomhode
 • Fullt kompatibel med tilbehør
 • HSS over hele kraftomfanget
 • Kraftigere innstillingslys
 • Bedre CRI
 • Kraftigere batteri
 • Bedre låsklinke

To-Go kit

B1X To-Go kit inneholder det du behøver for å komme i gang med en B1X, unntatt Remote Air TTL som må kjøpes separat avhenig av hvilket system du kjører.

Batteridrevet studioblits med HSS og TTL

B1Z er en batteridrevet studioblits som gir deg tilgang til automatisk lysmåling for hver eksponering, noe som forenkler innstillingene ved skiftende lysforhold. Du kan ta et bilde med TTL måling for å få rett lysstyrke, og senere skifte over til M for å beholde konsekvens i lyset. Når noe forandres, slår du på TTL for en ny lysmåling og veksler tilbake til M for en konsekvent lysstyrke.

HSS (High Speed Sync)

HSS, High Speed Sync, lar deg bruke blitsen på kameraets samtlige av mekaniske lukkertider. Dette forenkler fotografering med kort dybdeskarpet i studio betydelig, men er også en nødvendighet for å kunne fotografere utendørs i sterkt sollys. For å fryse en bevegelse med blitslyset finnes et spesielt "Freeze mode" som gir deg brennetider ned til 1/19'000s ved 2Ws

Air Remote TTL

TTL og HSS funksjonen i B1X fungerer sammen med  Profoto Air Remote TTL. Radiosenderen er utviklet sammen med respektive produsenter og finnes for flere kameramerker. Remote Air TTL ingår ikke i pakken men kjøpes separat som tilbehør avhengig av hvilket kameramerke du har. Rekkevidden er opp til 300 meter og kan kontrollere 3 ulike grupper  av blitser direkte fra fjernkontrollen.

OCF lysformer

Profoto har en stor range av lysformere som alle fungerer med B1X, der Profoto Off Camera Flash Lightshaping tools er en spesiell serie lysformere som er utvikling med tanke på lav vekt og smidighet i fokus. Lysformerne er tilpasset for B1X og B2 batteriblitser og gir deg et godt mobilt alternativ.

Zoomhode

B1X bruker samme utforming av blitshodet som flere andre blitser fra Profoto, noe som gjør det mulig å justere lysspredningen fra blitsen gjennom å plassere lysformeren lengere frem eller tilbake på blitshodet. Du kan raskt endre, fokusere, diffusere og justere lysbildet som kommer fra blitsen, uten at du nødvendigvis trenger å bytte lysformer.

Fullt kompatibel med tilbehør

Profoto B1X beholder selvfølgelig de egenskapene som gjorde B1 så populær. Du kan bruke samme veske, OCF lysformere, batteri, ladere og Remote Air TTL.

HSS over hele kraftomfanget

Med B1X følger det med en ny software som gir deg mulighet til å bruke HSS-funksjonen over hele kraftomfanget, fra 2-10. Denne softwaren finnes også som gratis oppdatering for Profoto B1.

Kraftigere innstillingslys

Med en LED lampe for innstillingslyset kan B1X levere 80% kraftigere innstillingslys en sin forgjenger, noe som gir deg en 130w halogen lampe. Dette gjør at du kan også kan bruke Profoto B1X som fastlys ved filmproduksjoner. Perfekt for deg som både vil gjøre en fotojobb med et innslag av video. For best resultat ved filming anbefales det at du bruker innstillingslyset på maks effekt, da det kan oppstå forstyrrelser i filmen. Batteritiden er på ca 120 minutter på maks effekt ved bruk av det nye B1X batteriet. CRI, Color rendering index er økt til >90 sammenlignet med 80 på forrige modell.

Kraftigere batteri

Profoto B1X kommer med et større og mer kraftfullt batteri enn sin forgjenger B1, noe som gir deg lengere arbeidstid på en lading. Antall blitsblink er øket fra 220 til ca. 325 på maks effekt. Innstillingslyset er økt fra 90 minutter til hele 120 minutter. Batteriet til B1X er fullt kompatibelt med B1 og vise versa. Samme lader kan også brukes for å lade B1X og B1 batteriet.

Bedre låseklinke

En fysisk oppdatering er en kraftigere låseklinke med større grep som gjør det lettere å låse blitsen med mindre kraft.

 

I kittet:

Profoto B1X 500 Air TTL To-Go Kit leveres med:

 • 1x Profoto B1X
 • 1x Li-Ion batteri MKII
 • 1x Batterilader 2.8A
 • 1x Profoto veske XS
 • Manual

Produktinformasjon

Fatning Profoto
Hovedkategori Lys
Lysstyrke Ws 500 Ws
Produktkategori Blitsanlegg
Produkttype Batteri
Produsent Profoto
Støtte for batteri Ja


25900