' />
96287

PocketWizard ACC Remote kabel SONY Power

90cm 13369-S m/USB Powerkabel

367,-
3 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 3Hovedlager

PocketWizard 13369-S Remote ACC Cable

Ved å bruke et eksternt kamera kan du utforske kreativiteten og utvide fotografisk dekning på unike måter. Plasser det eksterne kameraet på ett sted der du fysisk ikke kan vare (for eksempel: Bak målet på en fotballkamp). Ta bilder der ingen andre kan ved å skyte av et eksternt plassert kamera samtidig som du tar bilder med håndholdt hovedkamera. To bilder, to perspektiver, en fotograf!

Hvordan å bruke:

Koble 13369-S fjernkamerakabel til kameraets fjernkontrollport og en mottakende PocketWizard-radio. Utløs fjernkameraet ditt ved å trykke på test på en håndholdt PocketWizard. Du kan også utløse et eksternt kamera direkte fra det håndholdte kameraets utløserknapp. Fest den overførende PocketWizard til det håndholdte kameraets hot shoe eller koblet til kameraets PC-port.

Viktig merknad: Hvis du utløser fra et håndholdt Sony-kamera med en PocketWizard i blitsskoen til et eksternt kamera, spesielt hvis du ønsker å bruke en elektronisk lukker, bør du bruke S-VPR1-ACC fjernkamerakabel på det håndholdte kameraet . For et eksternt Sony-kamera kan du bruke enten S-VPR1-ACC, 13377-S eller 13369-S.

Perfekt for Time-Lapse:

Med 13369-S kan du også bruke en ekstern USB-strømpakke til å drive det eksterne kameraet. Bare koble strømpakken til kabelen, og den kan bidra til å gi strøm til kameraet ditt. Merk: ladehastigheten vil variere. Sørg for å teste dette oppsettet med ditt spesifikke utstyr for å finne ut om strømpakken kan levere så mye strøm du trenger for ditt spesifikke kamera.

Halvt trykk / Pre Trigger-alternativer:

Aktivering av halvt trykk forhåndsutløser kameraet. Dette betyr at fjernkameraet vil bli forhåndsutløst når halvt trykk er aktivert, akkurat som du trykker halvveis ned utløserknappen direkte på selve fjernkameraet. Den vil fokusere og bekrefte eksponering. Fordelen med halvtrykksfunksjonen er at kameraet ditt vil reagere raskere på selve triggersignalet, da det skal være helt klart til å ta bildet så snart det får signalet til å skyte. Halv trykk er tilgjengelig "on demand" med noen PocketWizard-radioer som en funksjon. Kontinuerlig halvtrykk er tilgjengelig for alle PocketWizard-radioer hvis du legger til en PTMM-kabel. Vennligst se nedenfor for detaljer:

Pluss III:

Bruke en håndholdt senderradio: trykk halvveis på testknappen på radioen i hånden for å forhåndsutløse fjernkameraet, og trykk deretter hele veien for å ta bildet. Hvis du fotograferer fra et håndholdt kamera med en varmesko montert senderradio, bruk en ekstern kamerakabel på både sende- og mottaker PocketWizard-radioene for å aktivere forhåndsutløsning for det eksterne kameraet. Når du halvveis trykker utløserknappen på kameraet i hånden, bør fjernkontrollen Plus III forhåndsutløse fjernkameraet samtidig. Merk: Sett den overførende PocketWizard til Tx Only for dette oppsettet for best resultat.

Plus IV:

Plus IV kan motta et halvt trykksignal fra en sendende Plus III, men kan ikke sende et tilsvarende signal. Se ovenfor for detaljer om hvordan halvpress fungerer.

MultiMAX:

Du kan forhåndsutløse et eksternt kamera ved å bruke MultiMAX-radioene ved å aktivere eller deaktivere sonene deres. Denne funksjonen fungerer når du bruker -ACC-porten på MultiMAX-enhetene, uten MSMM-adapteren. Den er ikke tilgjengelig på eldre MultiMAX-radioer som kun har toppport. PTMM-adapteren kan legges til ethvert oppsett for å aktivere konstant forhåndsutløsning. Det er en adapter som kobles til fjernkamerakabelen og har en boks med bryter. Når du slår det "på", vil kameraet konstant være forhåndsutløst. Når den er "av", vil kameraet utløses etter bekreftelse av fokus og eksponering. Kameraet vil reagere mye raskere, men vil bruke mer batteristrøm. FlexTT5, FlexTT6, Plus II, Plus-mottaker, MultiMAX uten -ACC-porter: halvt trykk / forhåndsutløser er kun tilgjengelig på disse enhetene ved å legge til PTMM-adapteren.

Kompatibilitet:

PocketWizard-kompatibilitet: PocketWizard Plus III, Plus IV og MultiMAX (med USB)-sendere/mottakere MERK: For eldre Plus-, Plus II-, MultiMAX-radioer som bruker toppsynkroniseringsport, FlexTT5 og FlexTT6-radioer, er kompatibilitet ikke garantert. Du må kanskje bruke en MSMM-adapter. Hvis kameraet går i dvale, kan den eksterne radioen låse seg. Du kan endre innsovningstimeren i kameraet for å holde deg våken i opptil 30 minutter.

Sony-kompatibilitet: For Sonys Alpha-kameraer og andre med Sonys multi/mikro USB-port. MERK: For de fleste speilløse kameraer, hvis du ønsker å bruke den elektroniske lukkeren og fotograferer fra et håndholdt Sony-kamera, må du bruke S-VPR-ACC fjernkamerakabelen på sendekameraet og radioen, samt en fjernkamerakabel på fjernkameraet og radiooppsettet.

Spesifikasjoner: Fra 1/8" (3,5 mm) stereominifon til Sonys multi/mikro USB-port og USB-strømkilde. Kabel kobler eksternt kamera til en PocketWizard for ekstern utløsning og til en batteripakke for å drive kameraet.

Kabellengde: 3' (91 cm) rett.

Produktinformasjon

Hovedkategori Kameratilbehør
Merker PocketWizard
Produktkategori Fjernutløser
Produkttype Kabler


Produsentens varenr13369-S
96287