Pilotfly FunnyGO2 Gimbal for GoPro Pilotfly FunnyGO2 Gimbal for GoPro Pilotfly FunnyGO2 Gimbal for GoPro Pilotfly FunnyGO2 Gimbal for GoPro Pilotfly FunnyGO2 Gimbal for GoPro

Pilotfly FunnyGO2

Gimbal for GoPro

4 199,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen

FunnyGO 2 enhånds gimbal for GoPro-kameraer åpner neste generasjon 32bit-teknologi med trippel MUC-er. Denne kombinasjonen lot deg selv lage en utrolig imponerende filmopplevelse.

Det lette og ergonomiske håndtaket består av en aluminiumskonstruksjon og er utstyrt med en 4-veis joystick som du kan kontrollere aksene (stigning / gir) og en modusknapp for modusbytte. Den 3-aksede kardanopphenget består av CNC-malt aluminium og er derfor dimensjonsstabilt, massivt i prosessering.

GoPro 3-4-kameraet kan lades via FunnyGO, noe som øker batteriets levetid og batteribytte av GoPro-kameraet er en saga blott. Uansett hva du planlegger og planlegger for videoopptak med GoPro-kameraet ditt, er FunnyGO 2 alltid der, fordi den passer til alle vanlige GoPro-monteringer. Kom i gang og skap øyeblikkene dine med unike opptak som ble opprettet takket være FunnyGO 2.

Med FunnyGO 2 har vi oppnådd et teknisk mesterverk av eleganse, bevegelighet og allsidighet, som innvarsler en ny epoke innen lett filmproduksjon for idrettsutøvere, actionhungrige, amatører og også for profesjonelle filmskapere.

 

 

 

Kompabilitet

  • GoPro 1, 2, 3, 4
  • GoPro 5 med "upgrade kit"

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Pilotfly
Produktkategori Gimbal
Produkttype Gimbal


Produsentens varenrPFFG2
102144