DEMO Panasonic 12mm Leica f/1.4 ASPH XT6HA001339

DEMO Panasonic 12mm Leica f/1.4 ASPH

XT6HA001339

12 995,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen

Hva er Demovare/Returvare?

Demovarer er et tilbud til deg som ønsker å gjøre en ekstra god handel til redusert pris! Varen er et produkt som ikke lenger kan selges som ny av ulike grunner. Produktene kan ha vært brukt til demo, ha ødelagt emballasje eller være returnert på angrefrist. Hvis ikke annet er oppgitt skal varen være i god stand.

Garanti

Denne varen er den demovare og selges med 12 måneder garanti dersom ikke annet er avtalt.

Beskrivelse

Merk: Bildet av produktet er av original, og kan avvike noe fra ordinært produkt. Produktet er brukt i demoøymed i butikk, og noen skjønnsmerker kan forekomme, men fremstår som nytt med full garanti.

Lyssterk vidvinkeloptikk til Micro 4/3. Panasonic Leica 12mm f/1.4 er designet av Leica for høyest mulig optisk ytelse.

Egenskaper

  • Lyssterkt med største blender på f/1,4
  • Brennvidde tilsvarende 24mm på fullformat
  • Vann- og støvbeskyttet
  • Indre fokusering og step-motor for myk og lydløs fokusering

Panasonic DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH er et hendig og  roust vidvinkelobjektiv med værtettet desing for å tåle de tøffeste  forhold. Ta flotte gruppebilder, events, naturbilder og landskap med en  brennvidde tilsvarende 24mm. Den store blenderåpningen på f/1,4 fungerer  den godt innendørs, og de 9 blenderlamellene hjelper også til å gi en  nydelig bokeh.

Værtettet konstruksjon

DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH har en elegant og robust design som står  tåler vannsprut og støv. Dette gjør at den passer ekstra godt med  Panasonics Lumix G-kameraer og tåler riktig tøffe forhold.
Optisk ytelse

Linsesystemet består av 15 elementer i 12 grupper med to asfæriske  elementer, to UED-linser (Ultra Extra-low Dispersion) og ett ED-glass  (Extra-low Dispersion). Disse reduserer effektivt sfærisk aberrasjon og  fortegning samtidig som de gir bildene dine høy oppløsning fra midten og  helt ut i kantene. Du får minimalt med flares og høy kontrast, selv på  største blender. Dette er spesielt nyttig når du har lite lys, eller vil  minimere dybdeskarpheten.

Jevn og stille autofokus

Objektivet har indre fokusmekanisme så det ikke endrer lengde når du  fokuserer. Det har en step-motor som gjør fokuseringen myk og så godt  som lydløs. både ved fotografering og filming. Det er også utstyrt med  egen blenderring og bryter for å skifte mellom AF/MF.

Husk filter! Filerstørrelse 62mm                                                                 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Used
Merker Panasonic
Produktkategori Brukt
Produkttype Demovare


Produsentens varenrXT6HA001339
211161