Julegavetips →

NiSi Filter 72mm Circular Advanced Kit Pakke med 3 runde 72mm filter og veske

NiSi Filter 72mm Circular Advanced Kit

Pakke med 3 runde 72mm filter og veske

3 090,-
3 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen
7 stk. Leverandørlager
Filterstørrelse (mm)

NiSi Filter Circular Advanced Kit er et perfekt tilbehørskit når du kjøper et nytt objektiv. Finnes i 4 ulike filterstørrelser: 67, 72, 77 og 82mm.

Pakken inneholder 3 ulike filter og en veske med plass til opptil 4 filter.

  • 1 stk. HUC UV-filter
  • 1 stk. Sirkulært polarisasjonsfilter (NiSi HUC CPL PRO)
  • 1 stk. Natural Night filter

 

NiSi PRO Nano HUC UV

Tynt filter som filtrerer bort UV-lys og har høy gjennomgang takket være flerlags antirefleksbehandling. Kan også brukes som beskyttelsesfilter. Det hindrer objektivets frontlinse mot støv og fukt, og gir ekstra beskyttelse mot slag og støt eller andre situasjoner der riper skulle kunne oppstå.

Rammen er laget av messing med meget høy nøyaktighet ved fresingen. NiSi PRO Nano HUC UV har også et eksklusivt Nano-belegg ("U"-type) som avviser vann og støv.

NiSi HUC C-PL PRO Nano (polarisasjonsfilter)

Minimerer reflekser og skinn ved å filtrere bort polarisert lys. Det gir også en økt fargemetning i en blå himmel, samt i vegetasjon og grøntområder.

NiSi Natural Night Filter Filtrerer bort ulike bølgelengder av lys som forurenser en nattehimmel. Spesielt lys fra lamper som vanligvis finnes i bymiljøer, som kvikksølvdamp, natrium og LED-lamper med lav CRI-verdi. De kan produsere uønsket fargestikk i nattbildene dine.

NiSi filterveske

Praktisk veske med plass til opptil 4 sirkulære filter i hvilken størrelse som helst opp til 95mm. Vesken kan monteras på et stativben for rask og enkel tilgang, og er laget av et lett og beskyttende materiale. Filterne plasseres i separate lommer som hindrer at de ripes opp under oppbevaring eller transport.

Produktinformasjon

Filterstørrelse (mm) 72
Hovedkategori Tilbehør
Produktkategori Filter
Produkttype Filterkit
Produsent Nisi


Produsentens varenrCIRCADVKIT72MM
52448