RETUR Nikon Nikkor Z 800mm f/6.3 VR S RETUR Nikon Nikkor Z 800mm f/6.3 VR S RETUR Nikon Nikkor Z 800mm f/6.3 VR S RETUR Nikon Nikkor Z 800mm f/6.3 VR S RETUR Nikon Nikkor Z 800mm f/6.3 VR S RETUR Nikon Nikkor Z 800mm f/6.3 VR S RETUR Nikon Nikkor Z 800mm f/6.3 VR S RETUR Nikon Nikkor Z 800mm f/6.3 VR S RETUR Nikon Nikkor Z 800mm f/6.3 VR S RETUR Nikon Nikkor Z 800mm f/6.3 VR S

RETUR Nikon Nikkor Z 800mm f/6.3 VR S

82 990,-
1 stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 1Hovedlager
 • 0Skøyen

Ønsker å hente varen i butikk? Velg "Klikk og Hent" når du er i kassen. Du får en SMS når varen er klar til henting.

på alle ordinære priser

0

Tilbake til hverdagen

Fang øyeblikket med det rette utstyret, vi har funnet frem noen meget aktuelle kampanjeprodukter.

0

Nikon Zf - få med grep på kjøpet

Introduksjonskampanje bestill nå og få med grep.

Hva er returvare?

Returvarer er et tilbud til deg som ønsker å gjøre en ekstra god handel til redusert pris! Varen er et produkt som ikke lenger kan selges som ny av ulike grunner. Produktene kan ha vært testet, ha ødelagt eller manglende emballasje, eller være returnert på angrefrist. Hvis ikke annet er oppgitt skal varen være i god stand.

Bilde viser produktet i ny stand

Garanti

Garanti og reklamasjon er det samme som kjøp av ny vare.

Merknader

Returnert av kunde. Som ny. Uten yttre fraktemballasje

Beskrivelse

 

Stor brennvidde, kompakt og lett design. NIKKOR Z 800 mm f/6.3 VR S, fra Nikon, er et super-telefoto-objektiv kjennetegnet ved den unike kombinasjonen av en av de lengste brennviddene som er tilgjengelig i en overraskende bærbar pakke. Denne distinkte designen er muliggjort ved å inkkludere et Phase Fresnel-element, som reduserer totalvekten med 50 % og lengden med 16 % sammenlignet med det tidligere F-mount 800mm f/5.6-objektivet.

Kompakt og lett

En sofistikert blanding av teknologier gjør dette supertele-objektivet til et relativt slankt objektiv, som åpner for nye muligheter for en brennvidde som tidligere ble henvist til bruk av stativ/monopod.

 • Phase Fresnel-elementet kompenserer ikke bare for kromatiske aberrasjoner og fargekanter, men det erstatter også flere konvensjonelle glasselementer for å fremme en mer kompakt og lett optisk layout.
 • Beskjeden maksimal blenderåpning på f/6.3 gir en balanse mellom et praktisk talt lyst design og en lett konstruksjon.
 • Sammenlignet med det tidligere F-mount 800mm f/5.6-objektivet, som veier over 4,5 kg, veier dette nye Z-mount 800mm f/6.3-objektivet halve vekten på 2,38 kg. I tillegg bidrar den speilløse spesifikke designen også til en kortere total objektivlengde, som måler litt over 385mm (15") lang, sammenlignet med den forrige 800mm som er ca 457mm lang.

S-Line optikk

 • Dette objektivet bidrar til å praktisk talt eliminere kromatiske aberrasjoner, fargekanter og komatiske aberrasjoner, og har en serie ED-glasselementer (ekstra lav spredning), sammen med et SR-element (kortbølgelengdebrytning).
 • SR-elementet har en spesialisert høydispersjonsdesign som bryter bølgelengder kortere enn blå; dette bidrar til å oppnå virkelig nøyaktig fargegjengivelse og hjelper også til å gjøre objektivdesignet mer kompakt.
 • Nano Crystal Coat har blitt brukt for godt avrundet antirefleksbeskyttelse i alle vinkler, og hjelper til med å undertrykke ghosting, refleksjoner og bluss for høyere kontrast og mer nøyaktig fargerespons når du arbeider i sterkt lys og motlys.

Autofokus og vibrasjonsreduksjon

 • Multifokussystem inkluderer to separate AF-drivenheter, som er synkronisert, for å levere spesielt rask og nøyaktig autofokus. Dette systemet bruker trinnmotorer, som har en imponerende jevn og stillegående AF-ytelse som er godt egnet for både stillbilder og videoapplikasjoner.
 • Fulltids manuell fokusoverstyring er også mulig, og det brukes en intern fokuseringsdesign, der kun de interne linsegruppene flyttes under fokusering, for å opprettholde den totale lengden på objektivet under bruk og for å fremme raskere fokuseringshastigheter.
 • Vibrasjonsreduksjon bildestabilisering reduserer kamerarystelser med omtrent 5 stopp for bedre å muliggjøre håndholdt fotografering i situasjoner med lite lys.
 • Synchro VR støttes også når den er sammenkoblet med kompatible kameraer med sensor-shift VR, som kombinerer in-body VR med optisk VR for forbedrede resultater på opptil 5,5 stopp med kompensasjon.

Profesjonell håndtering og konstruksjon

 • Fysisk design fokuserer tyngdepunktet rundt stativfestet for jevnere, mer responsiv panorering, spesielt når du jobber på toppen av et stativ eller monopod. Stativfestet roterer også for enklere veksling mellom vertikal og horisontal fotograferingsorientering.
 • Avansert værforsegling har gummipakninger for å forhindre inntrengning av støv og fuktighet, objektivhuset er laget av lett og slitesterk magnesiumlegering, og front- og bakelementene har et fluorbelegg som enkelt avviser smuss, fuktighet og oljer og er lettere å rengjøre.
 • Kompatibel med valgfri Z-Teleconverter TC-1.4x og TC-2x for å utvide rekkevidden til dette objektivet ytterligere.
 • Intuitivt "no-look" kontrolloppsett plasserer alle de ofte brukte knappene og skivene på lett tilgjengelige steder for å forhindre behovet for å flytte øyet fra søkeren.
 • Lagre en fokuseringsposisjon ved å bruke Memory Set-knappen slik at du umiddelbart kan gå tilbake til denne etter posisjon ved å rotere Fn-ringen - perfekt for å fange flyktige bevegelser.
 • To tilpassbare L-Fn-knapper kan stilles inn for å konfigurere motivsporing, AF-lås, bildeavspilling eller andre moduser. L-Fn2-knappen er også tilgjengelig fra fire forskjellige steder for enkel rekkevidde.
 • Fokusbegrensningsbryter kan begrense fokusområdet til 10m til uendelig eller fra hele fokusområdet på 5m til uendelig.
 • Programmerbar kontrollring kan også brukes til å kontrollere blenderåpning, ISO eller eksponeringskompensasjon.
 • Kensington-låsstøtte for å feste objektivet på plass under fjernopptak.
 • Bruker drop-in 46mm filtre via den medfølgende filterholderen.

Produktinformasjon

Hovedkategori Used
Merker Nikon
Modell Nikon Nikkor Z 800mm f/6.3 VR S
Produktkategori Brukt
Produkttype Returvare


Produsentens varenr20007773
630205