Nikon MC-N10 Remote Grip for Z 9 Fjernkontrollgrep for videografer Nikon MC-N10 Remote Grip for Z 9 Fjernkontrollgrep for videografer Nikon MC-N10 Remote Grip for Z 9 Fjernkontrollgrep for videografer Nikon MC-N10 Remote Grip for Z 9 Fjernkontrollgrep for videografer

Nikon MC-N10 Remote Grip for Z 9

Fjernkontrollgrep for videografer

5 689,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
0

På moskussafari med Roger Brendhagen

Vi besøkte Roger Brendhagen under en av hans moskusworkshops på Dovrefjell.

Nikon MC-N10 Remote Grip for Z 9 - Fjernkontrollgrep for videografer

Med dette kompakte og lette fjernkontrollgrepet MC-N10 kan du enkelt kontrollere det speilløse Nikon-kameraet i senter av filmoppsettet. Grepet er enkelt å koble til, plassere og håndtere og gir deg full kontroll over viktige innstillinger. Mote, sport, arrangementer, dokumentarer. Alene eller med et crew. Filmforholdene kan kanskje være vanskelige, men det trenger ikke oppsettet å være.

Som å ha kameraet i hånden
Kontroller en rekke filmfunksjoner direkte fra grepet. Du har tilgang til alle hovedinnstillingene for film, inkludert de du vanligvis kontrollerer med knappene bak på kameraet, og de du har tilordnet hjul eller Fn-knapper.

Perfekt i ethvert oppsett
Grepet er lett og holde med en vekt på ca. 310 g med to batterier i AA-størrelse, og det tar ikke unødvendig stor plass blant utstyret. Med standardrosetten fra ARRI kan du bytte plassering raskt, mens det lydløse hjulet bidrar til at det er stille på settet.

Klart til bruk
Har du en avgjørende scene du må filme? Takket være en batteritid på 12 timer, fordi det er to batterier i AA-størrelse, kan du filme i lengre tid uten å bytte batterier. Film, gi instruksjoner og film igjen – alt uten å stoppe filmingen.

Pålitelig tilkobling
Du kobler grepet til Nikon-kameraet via USB-C, noe som gir en stabil tilkobling uansett hvor du filmer. Du er ikke avhengig av et trådløst signal hvis du for eksempel filmer i et fullsatt lokale der radioforstyrrelse er et problem.

 

 

Kompatible Produkter: Z9, Z7II og Z6II.

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Tilbehør
Merker Nikon
Produktkategori Grep
Produkttype Grep


Produsentens varenrVDR00901
511458