Nikon Z6 II kamerahus + Gavekort kr 1000 Med 1-års kontroll med rens hos Fotocare Nikon Z6 II kamerahus + Gavekort kr 1000 Med 1-års kontroll med rens hos Fotocare Nikon Z6 II kamerahus + Gavekort kr 1000 Med 1-års kontroll med rens hos Fotocare Nikon Z6 II kamerahus + Gavekort kr 1000 Med 1-års kontroll med rens hos Fotocare Nikon Z6 II kamerahus + Gavekort kr 1000 Med 1-års kontroll med rens hos Fotocare

Nikon Z6 II kamerahus + Gavekort kr 1000

Med 1-års kontroll med rens hos Fotocare

23 959,-
11 stk. Totalt på lager
  • 2Butikklager, Bergen
  • 9Hovedlager
  • 0Skøyen
0

På moskussafari med Roger Brendhagen

Vi besøkte Roger Brendhagen under en av hans moskusworkshops på Dovrefjell.

Nikon Z6 II kamerahus 

Inkluderer et gavekort på kr 1000,- pluss 1-års kontroll med rens hos Fotocare,  inkludert frakt. (Verdi kr 1000,-)   

Fullformatskameraet Z 6II er konstruert med utgangspunkt i den ultrastore Z-fatningen og det stadig voksende utvalget av NIKKOR Z-objektiver. Modellen drar nytte av to EXPEED 6-prosessorer, raskere og dypere hurtigbuffere som støtter raske serieopptak samt to kortspor som passer til UHS-II SD- og XQD- eller CFexpress-kort. Kameraene er også utstyrt med 4K/60p videofunksjoner (1). De er klargjort for det nye batterigrepet MB-N11 (tilbehør), som støtter vertikale opptak i tillegg til den nye trådløse fjernkontrollen WR-R11b.

(1) Merk: Tilgjengelig på Z 6II via firmware-oppdatering som forventes å lanseres i februar 2021.

Ny firmware

18.2.2021 - Firmware V.1.10 [ Last ned her... ]

Robust og brukervennlig

Z 6II bygger på suksessen til Z 6. Det er robust og brukervennlig med muligheter til å lage filmklipp i profesjonell kvalitet samtidig som det er kraftfullt når man tar stillbilder. Kameraets forsegling mot støv og fuktighet støtter serieopptak under tøffe forhold mens en ny funksjon gjør det mulig å rotere fokusringen motsatt vei, slik at brukerne kan fokusere manuelt i retningen de er vant til.

Forbedret AF øyeregistrering

Når det gjelder videofunksjoner kan kameraet ta opp 4K UHD og Full HD i både FX- og DX-baserte filmformater. Kameraets HLG-opptaksformat bevarer flere detaljer, dynamisk rekkevidde og kontrast, noe som minimerer kravene til etterbehandling. Forbedret øyeregistrering-AF og dyreregistrering-AF gir bedre fokus på subjektene under videoopptak.

Disse AF-funksjonene gir også enestående stillbildefotografering sammen med kameraets forbedrede hastighet og kraft. Z 6II støtter serieopptak på 14 b/s og økt maksimalt antall bilder med 200 JPEG-bilder eller 124 12-bit ukomprimerte RAW-bilder i én serie.

Kompakt og fleksibelt system

Z 6II er egnet for brukere som ønsker et kompakt system til å ta opp film og stillbilder. Det er kameraet for profesjonell videoproduksjon, for eksempel bryllupsfotografering, der bevegelse, fleksibilitet og kompromissløs utskriftskvalitet er viktig.

Skap i all slags lys

Den store Z-fatningen og den store bildebrikken på 24,5 MP i fullformat muliggjør rene, detaljerte bilder i det store ISO-området. AF for svakt lys fungerer nå ned til -6 EV med objektiv som har største blenderåpning på f/2 eller større.

Så mye raskere

Ta stillbilder i full oppløsning med opptil 14 b/s med full AF/AE. Ta opptil 200 JPEG-bilder eller 124 12-bit ukomprimerte RAW-bilder i én serie.

To EXPEED-prosessorer

To prosessorer dobler kraften som er til din disposisjon for alt fra AF til bufferkapasitet. Ytelsen er silkemyk, enten du filmer eller tar stillbilder. 

To kortspor

Tilpass deg hvilken som helst arbeidsflyt. Du kan bruke UHS-II SD-kort i det ene sporet, og XQD-kort eller de nyeste CFexpress-kortene i det andre.

Et kraftsenter for multimedia

Ta skarpere, renere videoopptak med større dynamisk område. Øyeregistrering-AF og dyreregistrering-AF er tilgjengelig mens du filmer – og du kan eksportere opptak slik du vil.

Robust konstruksjon

Med en ramme av supersterk, lett magnesiumlegering er dette kameraet lett å bære og tøft nok til å takle ethvert opptakssted. Det er fullstendig forseglet mot støv, skitt og fuktighet.

NIKKOR Z

 

 

Du kommer til å elske den filmatiske dybdeskarpheten du kan få med det store utvalget av raskt fokuserende, kompakte NIKKOR Z-objektiver.

Allsidig Z-system

Du kan bruke eksterne blitser, selv når du fotograferer med høy bildefrekvens på opptil 14 b/s. FTZ-objektivadapteren (tilbehør) sørger for kompatibilitet med over 300 NIKKOR-objektiver med F-fatning.

SnapBridge

Nikons SnapBridge-app lar deg nå oppdatere kameraets firmware via smartenheten din

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Speilløst
Produsent Nikon


Produsentens varenrVOA060AE-108184-s
506713