187170

Nauticam NA-R5

Undervannshus for Canon EOS R5

70 875,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.

Nauticam tenker hele tiden på nytt om deres undervannshusdesign for å skape den absolutt beste brukeropplevelsen når du skyter under vann, og Nauticam NA-EOSR5-huset er ikke noe unntak. Kabinettene er laget av høykvalitets aluminium med kontroller og skiver designet for god ergonomi. Huset har en dybde på 100 meter og har et ganske lite fotavtrykk - noe som gjør det flott å reise. Alle knappene er tydelig merket, noe som gjør det enkelt å finne kontrollene dine under vann. Huset inkluderer to fiberoptiske porter, et vakuumsystem og en lekkasjesensor. Vakuumsystemet og sensoren for lekkasjedeteksjon sørger for at du med en øyeblikk vet om huset ditt har problemer på dybden. Den roterende huslåsen er sikker, men likevel enkel å bruke.

RF- og EF-Mount støtte

Canon EOS R5 fungerer sømløst med både EF- og RF-objektiver. Nauticam-huset sørger for at du kan bruke begge typer objektiver etter eget ønske! Huset støtter både RF- og EF-monteringsadaptere som kan installeres på kameraet før du setter det inn i huset. Eksisterende Nauticam DSLR-eiere kan enkelt dele objektivporttilbehør med det nye NA-R-huset.

Intelligent kontrollplassering

Nauticam-ingeniører gjør det til sitt mål at hver kamerakontroll er bare en finger unna hånden din. Med dette huset er det like enkelt å trykke på lukkeren som å gjøre det på land. Nauticam har bygget en dobbel spak på baksiden av huset for autofokus på baksiden og opptakskontroll. Den øvre tommelhendelen aktiverer "AF-On" og den nedre "Info" -knappene mens underhåndtaket tilsvarer "M-Fn" og "Record" knappene. Nær venstre håndtak er en tommelhåndtak for "Playback", samt en dedikert bryter for å skifte fra å bruke LCD til EVF.

Store og gummierte kontrollhjul får tilgang til kameraets "hoved" og "sub" kommandohjul. To-trinns utløseren muliggjør jevn fokus og aktivering av avfyring. Ekstra knapper for "Menu" og "Focus Point Selection" er også lett tilgjengelig fra håndtakene.

Blitsutløsing

Huset har plass til valgfri Flash Trigger eller TTL Converter som vil bruke de innebygde fiberoptiske skottene. For å kontrollere strober som ikke støtter utløsing av fiberoptisk blits, er det tilgjengelig en rekke eldre skott for blitsstyring med "hotshoe".

Patentert portlåsesystem

Huset har Nauticams signatur portlåsesystem. Portene kan enkelt installeres og låses på plass. Det er bare å trykke på en knapp og vri på en spak! NA-R5 støtter både RF- og EF-objektivfatninger gjennom N120 Port System.

Husets låseknapper

Å lukke baksiden av dette huset er trygt, sikkert, enkelt og krever svært lite styrke for å betjene. Låsene er trygt låst for å forhindre utilsiktet åpning, men er enkle å åpne når du trenger å skifte raskt batteri eller minnekort.

Støtte for HDMI-utgang

EOS R5 er et topp videokamera som kan støtte 8K RAW-opptak. Det er mye prosessorkraft og lagringsplass. Vi anbefaler at du bruker en ekstern skjerm eller opptaker som kan hjelpe deg med å visualisere scenen din og lagre enda mer opptak eller holde det overflødig. En ekstern skjerm eller opptaker kan brukes med M16 HDMI skott og HDMI (D-C) kabel i 190 mm lengde som kommer som standard i enhver Nauticam skjermhuspakke.

Braketter i rustfritt stål

Avstivende håndtakskonsoller er inkludert i huset. Disse brakettene eliminerer enhver bøyning eller wobling når du bruker store strober, og gir flere festepunkter for liner eller annet tilbehør.

Premium Professional Optics

NA-EOS-R5 er designet rundt N120-portsystemet, og når den brukes med støttede objektiver, kan du bruke en rekke Nauticam-vannkontaktoptikker som WACP-2, så vel som SMC-1 og SMC-2 super makroomformere.

I pakken

  • Nauticam NA-EOS-R5 hus
  • M16 vakuumventil II
  • Reservehus O-ring med smøremiddel og fjerningsverktøy
  • CR2032 batteri (for vakuumsystem)
  • Polstret veske
  • Skiftnøkkel-sett

Produktinformasjon

Hovedkategori Kameratilbehør
Merker Nauticam
Produktkategori Under vann
Produkttype Hus


Produsentens varenrNA-R5
7 579,-
Varenr132592
Leveres på bestilling
2 600,-
Varenr132778
Leveres på bestilling