578237 578237 578237 578237 578237 578237 578237

Miops Capsule Pro 360 Motion Control Box

Motorisert panoreringsenhet

6 102,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Miops Capsule Pro er et allsidig elektronisk pannehode for time-lapse, panorama, 360° produktfotografering og videoproduksjon. Den er et uvurderlig verktøy for presis time-lapse, panoramafotografering og videoproduksjon, og den har enkle installasjons- og brukerprosedyrer. Den har en rekke smarte funksjoner som kan styres enkelt via en gratis nedlastbar app for iOS eller Android.

360° produktfotografering
Du kan enkelt lage 360° produktbilder ved å rotere og ta bilder automatisk med kameraet eller smarttelefonen ved hjelp av den gratis nedlastbare Bluetooth-appen for iOS eller Android. Capsule Pro vil rotere produktplattformen i valgt hastighet og trigge kameraet for å ta jevne og raske 360° bilder.

Panoramafotografering
Justér ønsket bildestørrelse, enten det er enkel eller flere bilder, og la Capsule Pro ta seg av resten. Flere nøyaktig komponerte bilder kan kombineres i etterproduksjon for å lage store bilder.

Roterende Time-Lapse med intervallrampe og bulb
Legg til bevegelse i time-lapse-videoer med bulb-ramping, intervall-ramping, lang eksponering og HDR-time-lapse. Intervall-ramping gjør det mulig å endre tidsintervallene for bildeoppdateringer under opptak av bevegelses-time-lapse-sekvenser. Bulb-ramping endrer eksponeringen fra startverdien til sluttverdien gjennom time-lapse-prosessen. Endringen av eksponeringsverdien vil være en lineær endring fra begynnelse til slutt.

iOS og Android-kompatibel
Opprett enkle og raske bevegelses- og time-lapse-innstillinger med Miops-mobilappen, som er gratis å laste ned.

Kompatibel med Capsule Slider
Capsule Pro kan brukes sammen med Capsule Slider for å flytte kameraet automatisk med stor presisjon.

Enkel installasjon
Installering av Capsule Pro er veldig enkel. Monter bare Capsule PRO-enhetene dine og åpne mobilappen. Appen vil oppdage installasjonen automatisk.

 

I pakken:

  • Miops Capsule Pro
  • USB-C-kabel for lading
  • 1/4" til 3/8" skrueadapter

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Miops
Produktkategori Slider
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrMIOPS-CPS-PRO
194,-
242,-
Varenr112344
På lager
1
448,-
Varenr113704
Leveres på bestilling