MikroTik Cloud Router Switch w/ OS 5L

MikroTik Cloud Router Switch w/ OS 5L

11 995,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Fjern flaskehalsen fra nettverksoppsettet - det er på tide å oppgradere din 1 Gigabit-switch til noe med virkelig kraftig og har skikkelig fart. MikroTik CRS312-4C + 8XG-RM -  har 10G RJ45 Ethernet-porter. Den har også 4 x 10G combo-porter: bruk dem for 10G RJ45 Ethernet eller 10G SFP +, når du trenger en ekstra fiberforbindelse. Combo-porter kan brukes sammen med de 8 vanlige 10G RJ45 Ethernet-portene til enhver tid. Disse portene kan også velge programvare, slik at du kan bruke RouterOS-skripting, til å bestemme hvilke kombinasjonsporter som skal være aktive.

Denne enheten er en praktisk løsning for de som jobber med enorme datafiler og trenger rask, kapabel tilkobling 24/7: multimediaproduksjon, vitenskapelig forskning, spillutvikling, big data-analyse og så videre. CRS312-4C + 8XG-RM har en dobbel strømforsyning for redundans - ingen uventet driftsstans når fristene går. Den har en USB i full størrelse, en konsollport for konfigurasjon og en 1U rackmonteringskasse - passer til alle standard stativer.

Du kan velge mellom funksjonsrike RouterOS for oppstart eller et enklere, men likevel kraftig SwOS. Hvis du vil ha muligheten til å bruke ruting og andre lag 3-funksjoner i CRS, bruker du RouterOS.

Denne bryteren har en stor total ikke-blokkerende gjennomstrømning på 120 Gbps, koblingsevne på 240 Gbps og videresendingshastighet på 178 Mpps. CRS312-4C + 8XG-RM - bygget for profesjonelle, flott for alle!

Produktinformasjon

Hovedkategori Video
Produktkategori Videoserver
Produkttype Switch
Produsent MikroTik


182907