Manfrotto Befree GT Alpha Carbon Reisestativ med Sony festeplate Manfrotto Befree GT Alpha Carbon Reisestativ med Sony festeplate Manfrotto Befree GT Alpha Carbon Reisestativ med Sony festeplate Manfrotto Befree GT Alpha Carbon Reisestativ med Sony festeplate Manfrotto Befree GT Alpha Carbon Reisestativ med Sony festeplate Manfrotto Befree GT Alpha Carbon Reisestativ med Sony festeplate Manfrotto Befree GT Alpha Carbon Reisestativ med Sony festeplate

Manfrotto Befree GT Alpha Carbon

Reisestativ med Sony festeplate

4 399,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Manfrotto Stativkit Befree GT Alpha Carbon 

Befree-Advanced

  • Profesjonelt reisestativ-kit
  • Dedikert festeplate maksimerer stabiliteten i alle kameraposisjoner
  • Det nye M-låsesystemet gir rask og sikker håndtering
  • Senterkulehode sikrer konsistent og nøyaktig komposisjon
  • Unik premiumdesign, 100% produsert i Italia

                                      
Manfrottos Professional Befree GT karbonfiberstativ og kulehode er en spesiell versjon av Befree GT Karbonfiber; dedikert til alle Sony A-kamerabrukere som vil ha maksimal ytelse og stabilitet i alle fotograferingsposisjoner.
Hurtigfesteplaten er designet for å passe til Sony a7 og Sony a9 -serien kamerahus for å sikre perfekt grep selv i de mest vinklede kameraposisjonene. Platens fremre utstående hæl blokkerer fysisk kameraet, og forhindrer at det glir både på tilt- og rotasjonsbevegelser, og holder kameraet godt på hodet. Resultatet er imponerende kamerastabilitet, som tar bildeskaphet til høyeste nivå. Platen er også fullt kompatibel med verdens mest brukte standardhodefester: Manfrotto RC2 og Arca-Swiss stil. Med denne aluminiumsplaten montert på kameraet, står alle Manfrotto-hodene og nesten alle stativhodene på markedet. Arca-type tilbehør kan monteres raskt og enkelt uten å demontere komponenter.

Befree GT karbonfiber a er dedikert til profesjonelle fotografer som trenger overlegen, bærbar og lett ytelse. Det er den mest profesjonelle avanserte løsningen i Manfrottos brede utvalg av reisestativ. Og samtidig er det den perfekte kombinasjonen av bærbarhet - kun 43 cm foldet - og imponerende stabilitet, noe som sikrer en feilfri og enkel håndtering, selv med en belastning på 12 kg. Den ergonomiske designen gjør at Manfrotto Befree GT karbonfiber a er praktisk, rask og sikker, slik at de mest krevende fotografene raskt og enkelt kan sette utstyret slik at de kan fokusere på å få det perfekte bildet. Spindelen er konstruert for å sikre maksimal stabilitet på alle typer terreng, inkludert de mest ujevne, og alltid holde kameraet stabilt og klar til å få de skarpeste bildene. Spindelen til denne innovative modellen har også en Easy Link, som Manfrotto Professional 190 & 055, som gjør at fotografer kan forbedre kreativiteten ved å legge til tilbehør som gjør bildene deres unike og uforglemmelige. Hvis du vil legge til lys eller reflektor, kan du nå fange fantastiske utendørsbilder som bare kan oppnås med tunge belysningsstativ.

Den har M-lock, den nye vrilåsen utviklet av Manfrotto for å tilfredsstille alle som leter etter en rask, brukervennlig, kompakt løsning. I tillegg har M-Lock ingen fremspringende deler, og mekanismen lukkes perfekt rundt hodet, noe som gjør at Befree GT-karbonfiberen lett kan gli inn og ut av sitt etui.

Den ergonomiske vinkelvelgeren er designet for å bli brukt jevnt av både høyre og venstrehendte fotografer, slik at alle enkelt kan endre bildeperspektivet og finne riktig stativinnstilling uten å miste fokus på fotografiet de vil gjøre.
Befree GT karbonfiber a kan enkelt justeres til tre uavhengige benvinkelposisjoner, noe som sikrer fullstendig fotografering for alle kreative ideer som kan dukke opp utendørs.

Denne stativet er utstyrt med Manfrotos avanserte 496 aluminiums senterhode (MH496-BH), et bærbart, men kraftig og intuitivt hode som gir jevn og presis kamerabevegelse. Dette avanserte kulehodet kombinerer praktiske høyytelsesfunksjoner og har tre uavhengige kontroller som gir allsidigheten som passer til alle miljøer. En viktig ergonomisk knott håndterer sfærelåsen, en integrert friksjonskontrollknapp justerer ballspenningen, slik at utstyrets vekt alltid er perfekt balansert og skudd innrammet lett. En uavhengig panoramaknapp holder horisonten flat og beveger kameraet horisontalt og muliggjør fantastisk landskapsbilder. Innramming på 496 er enklere og åpner ubegrensede alternativer, slik at du kan kjøre alle vinkler du kan forestille deg.

Hodet er utstyrt med en unik hurtigutløsningsplate som gjør den helt kompatibel med verdens mest brukte standardhodefester: Manfrotto RC2 og Arca-Swiss Type. Med denne aluminiumsplaten montert på kameraet, kan alle Manfrotto-hodene og nesten alle stativhodene på markedet, med Arca-Swiss-type tilbehør kobles raskt og enkelt uten at det må demonteres komponenter.

Befree GT carbon a er det beste profesjonelle reisestativet for alle fotografer som vil ha maksimal ytelse fra både sitt stativ og spesielt fra sine a-kameraer fra Sony. Dette robuste, men lette stativet er den optimale kombinasjonen av soliditet, bærbarhet, enkel oppsett og håndtering. Den er bygget for å tillate fotografer å uttrykke sin individualitet og oppnå de mest dristige og eksepsjonelle bildene med kameraet, med tillit at de støttes av en profesjonell løsning som aldri vil skuffe dem.

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Lengde sammenslått (cm) 43
Maks høyde på stativ (cm) 162
Materiale stativ Karbon
Minimum høyde stativ (cm) 43
Produktkategori Tripod
Produkttype Fotostativ
Produsent Manfrotto
Seksjoner 4
Største belastning stativ (kg) 12
Type Trebens fotostativ
Vekt stativ (kg) 1,55


455460