RETUR Lexar PRO CFexpress 256GB Type B. R1750/W1000 MB/s

RETUR Lexar PRO CFexpress 256GB

Type B. R1750/W1000 MB/s

3 690,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen

Hva er returvare?

Returvarer er et tilbud til deg som ønsker å gjøre en ekstra god handel til redusert pris! Varen er et produkt som ikke lenger kan selges som ny av ulike grunner. Produktene kan ha vært testet, ha ødelagt eller manglende emballasje, eller være returnert på angrefrist. Hvis ikke annet er oppgitt skal varen være i god stand.

Bilde viser produktet i ny stand

Garanti

Garanti og reklamasjon er det samme som kjøp av ny vare.

Merknader

Åpnet eske. Ikke brukt.

Beskrivelse

Ta bilder av høy kvalitet, samt rå 4K- og Full HD-video med 256 GB Professional CFexpress Type-B-minnekort fra Lexar. Dette kortet er designet for å utnytte neste generasjons kameraer, og bruker PCI Express 3.0- og NVMe-protokollene for å gi ytelse, holdbarhet og pålitelighet i høy hastighet. Dette kortet leverer lesehastigheter på opptil 1750 MB/s og skrivehastigheter på opptil 1000 MB/s, som begge bidrar til å forbedre overføringshastighetene mellom kortet og datamaskinen, samt akselerere arbeidsflyten.

Lexar Pro CFexpress kort er bakoverkompatibel med utvalgte XQD® kameraer som for eksempel Nikon Z6 og Z7 med firmware 3.0 og Panasonic S1 og S1R med firmware 1.3

OBS! Vær oppmerksom på at dette CFexpress Type-B-kortet bare er kompatibelt med enheter som støtter CFexpress-format, og nevnte overføringshastigheter kan oppnås bedre når du bruker en CFexpress Type-B-kortleser. Det er heller ikke sikkert at dette kortet er kompatibelt med Sony CFexpress-enheter.

Produktinformasjon

Hovedkategori Used
Kapasitet 256GB
Merker Lexar
Produktkategori Brukt
Produkttype Returvare


Produsentens varenrLCFX10-256CRB
586091