DEMO Leica TL2 Kamerahus Sort DEMO Leica TL2 Kamerahus Sort DEMO Leica TL2 Kamerahus Sort DEMO Leica TL2 Kamerahus Sort

DEMO Leica TL2 Kamerahus Sort

17 550,-Kampanjepris
19 500,-Ordinær pris
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Ta steget inn i SL-systemet

Nå er det kampanje på Leica SL-kits.

0

Utstilling med Arash Taheri

23. februar - 31. mars hos Foto.no Bergen
Fotoutstillingen La meg leve.

Hva er en demovare?

Demovare er et tilbud til deg som ønsker å gjøre en ekstra god handel til redusert pris! Varen er et produkt som ikke lenger kan selges som ny etter å ha vært enten demo-brukt eller utstilt i butikk. Produktene kan ha manglende emballasje.
Hvis ikke annet er oppgitt skal varen være i god stand.

Bilde viser produktet i ny stand.

Garanti

Garanti er 12 måneder.

Medfølgende tilbehør

Original eske, Lader, batteri, Reim, USB-C til C kabel, Brukermanualer.

 

Beskrivelse

Leica TL2 i sort er en videreutvikling av Leica TL, et samarbeide mellom Leica og Audi Design. Leica TL2 beholder det stilrene, tidløse designet hos TL men med en mengde oppgraderinger på innsiden.

 

Leica TL2 viderefører det innovative TL kamerasystemet som har blitt kontinuerlig utviklet siden lanseringen. Et særtrekk ved Leica TL2 er den unike og eksepsjonelle utformingen av kamerahuset. Hvert kamerahus er frest ut av en aluminiumblokk på Leica-fabrikken i Wetzlar. Den høye kvaliteten på materialvalget og den nitidige produksjonsprosessen er unik innen kameraproduksjon og gir Leica TL2 det karakteristisk utseendet og holdbarheten.

 

Egenskaper:

  • 24mp
  • 49 AF-punkter
  • Raskere autofokus
  • 7 FPS
  • ISO 50'000
  • USB 3.0 og HDMI

 

Strålende bilder og video

Leica TL2 er utstyrt med en nyutviklet 24 megapiksler CMOS-sensor i APS-C-format. Dette gir, i kombinasjon med den nye bildeprosessoren Leica Maestro II, et imponerende dynamisk område, balansert kontrast og fargegjengivelse, utmerket skarphet og den fineste oppløsning på detaljer.


 
Leica TL2 overbeviser ikke bare når det gjelder kvaliteten på stillbildene, men også med videomulighetene. Man kan filme i 4K (3840x2160 piksler med 30 bilder/sek.), Full HD (1920x1080 piksler med 60 bilder/sek.) og HD (1280x720 piksler med 60 bilder/sek. eller slow-motion (SLOMO) med 120 bilder/sek.).

 

Rask og stille

Et av høydepunktene med Leica TL2 er den merkbare forbedringen av hastigheten og presisjonene til autofokusen. For eksempel så bruker kameraet kun 165 millisekunder på å fokusere (CIPA standard; Leica standard zoomobjektiv med vidvinkelinnstilling). Det er opp til tre ganger hurtigere enn sin forgjenger.


 
Den nye Leica Maestro II bildeprosessoren bidrar ikke bare til den betydelig raskere autofokusen, men også til kortere oppstartstid. En annen nyvinning er en elektronisk lukker som gir lydløse eksponeringer på lukkertider opp til 1/40 000 sekunder, samt serieopptak fra 7 til 20 bilder pr. sekund.

 

Tilkobling med og uten kabel

Takket være den innebygde Wi-Fi-modulen og funksjonen for å sette opp mobile hotspots, kan bilder og videoer overføres trådløst til smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner. En spesielt praktisk funksjon er ekstern styring av kamera. Dette gir fotografen mulighet til å bruke en smarttelefon eller nettbrett som elektronisk søker. Gratis Leica TL-app er tilgjengelig for iOS- og Android-enheter.


 
Lynrask dataoverføring er også tilgjengelig med HDMI- og USB 3.0-kabel. I USB-porten kan man også lade batteriet mens det står i kameraet fra for eksempel fra en bærbar datamaskin eller et eksternt batteri.

 

Moderne, intuitiv og fleksibel

Ved å gruppere funksjoner etter emne, er Leica TL2-menyen nå enda mer oversiktlig enn før og betjeningen av kameraet er intuitiv og enkel. I MyCamera-menyen tilpasses innstillinger ut i fra personlige preferanser og behov. Med en 3,7’’ stor LCD berøringsskjerm som nå har opp til 8 ganger kortere responstid har fotografen rask tilgang til alle sine innstillinger.


 
Både bildekomposisjon og avspilling er komfortabelt på den store berøringsskjermen som styrer det meste, I tillegg har Leica TL2 fire ergonomisk plasserte knapper og hjul som gjør at fotografen kan konsentrere seg fullt og helt om å komponere bilder - uten unødvendige distraksjoner.

 

Best i klassen

Med omfattende porteføljen objektiver tilbyr brennvidder som dekker behovene til ulike opptakssituasjoner. Systemet består i dag av seks objektiver: tre har fast brennvidde og tre er zoomobjektiver. To av objektivene med fast brennvidde, Leica Summicron-TL 23mm f2 ASPH og Summilux-TL 35mm f1.4 ASPH er klassiske brennvidder for reportasjefotografering. APO-Macro-Elmarit-TL 60mm f2.8 ASPH er det perfekte supplementet for detaljerte nærbilder. De tre kompakte zoomobjektivene, Super-Vario-Elmar-TL 11-23mm f 3.5-4-5 ASPH, Vario-Elmar-TL 18-56mm f3.5-5.6 ASPH og APO-Vario-Elmar-TL 55-135mm f3.5-4.5 ASPH, dekker hele bredden av brennvidder fra 17 til 200 mm (tilsvarende i 35mm-format), og gir rik kontrast helt ut i bildekantene.


 
Alle objektivene til Leica TL kjennetegnes ved sin fremragende bildeytelse på alle avstander fra uendelig til den nært hold. De leverer bilder med en unik bokeh med den berømte «Leica look». Objektivene er designet og utviklet av Leicas optiske spesialister i Wetzlar i Tyskland av de beste materialer.

 

Bærekraft gjennom kompatibilitet

I tillegg til TL-objektiver kan man også benytte objektiver fra SL-systemet uten en adapter på Leica TL2. I tillegg finnes adaptere tilgjengelig slik at man kan bruke M- og R-objektiver på Leica TL2. Nå finnes Leica M-adapter tilgjengelig i sølv i tillegg til det sorte.

 

Nytt design i to farger

Leica TL2 er tilgjengelig i to fargealternativer: sølv og sort, og er preget av en skrå kant (fas) på topp- og bunnplaten. Kontrollelementene er redesignet for å gi en enda mer intuitiv brukeropplevelse. Funksjonelt kameratilbehør, som for eksempel de nye kamerabeskytterne i høykvalitets nappaskinn, samt fargekoordinerte bæreremmer i skinn gjør uttrykket komplett.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Used
Merker Leica
Produktkategori Brukt
Produkttype Demovare


Produsentens varenr5224949
101184