Leica M10-P Ghost Edition for HODINKEE med Summilux-M 35mm f1.4 ASPH Leica M10-P Ghost Edition for HODINKEE med Summilux-M 35mm f1.4 ASPH Leica M10-P Ghost Edition for HODINKEE med Summilux-M 35mm f1.4 ASPH Leica M10-P Ghost Edition for HODINKEE med Summilux-M 35mm f1.4 ASPH Leica M10-P Ghost Edition for HODINKEE med Summilux-M 35mm f1.4 ASPH Leica M10-P Ghost Edition for HODINKEE med Summilux-M 35mm f1.4 ASPH Leica M10-P Ghost Edition for HODINKEE med Summilux-M 35mm f1.4 ASPH

Leica M10-P Ghost Edition for HODINKEE

med Summilux-M 35mm f1.4 ASPH

126 750,-Kampanjepris
169 000,-Ordinær pris
1 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Ta steget inn i SL-systemet

Nå er det kampanje på Leica SL-kits.

0

Utstilling med Arash Taheri

23. februar - 31. mars hos Foto.no Bergen
Fotoutstillingen La meg leve.

Leica M10-P «Ghost» Edition for HODINKEE er en ny spesialutgave som rett og slett gjør ære på et elsket armbåndsur.

Spesialutgaven er laget i samarbeid med HODINKEE, den fremste destinasjonen for alt som dreier seg om horologi. Kameraet er inspirert av et falmet ur eid av HODINKEE-grunnlegger Ben Clymer og er en feiring av den spesielle estetikken en kvalitetsgjenstand får gjennom naturlig aldring og slitasje. Leica M10-P «Ghost» Edition kommer i et sett med Leica Summilux-M 35mm f1.4 ASPH i et opplag på kun 250 eksemplarer på verdensbasis.

«Leica M10-P «Ghost» Edition for HODINKEE virkeliggjør ikke bare av min fascinasjon for hvordan gjenstander eldes, men også samarbeidet med Leica, som har vært en del av livet mitt i mange år, og som jeg har enorm respekt for,» sier Ben Clymer, direktør for HODINKEE. «Denne varianten i begrenset opplag var inspirert av det første dykkeruret jeg kjøpte. I original stand hadde den rustfrie stålkassa en sort urskive og innfatning med markeringer i selvlysende og hvitt. Med tid og bruk har det falmet til grått og markeringene har gulnet. Dette uret, med sin spøkelsesaktige farge, er blant de vakreste og mest sjarmerende eiendelene jeg har og minner meg på et levd liv.»

 

«Ghost» Edition forblir tro mot Leicas minimalistiske design der den røde logoen med vilje har blitt utelatt. Kameraet har et ytre i matt, varmgrått og hvitt med innslag av sølv. Topp- og bunnplaten, samt objektivet er dekket med en matt grå lakk og inskripsjonene er fylt med hvit emalje. Kameraet er trukket i grått skinn, noe som gir en myk og lekker finish. Det er de duse fargene og det utvaskede og «spøkelsesaktige» utseendet som er inspirasjonen bak dette kameraet.

 

Settet har alle de tekniske egenskapene til det originale Leica M10-P, og trekker naturlige paralleller mellom et kameras avanserte mekanikk og de intrikate detaljene til ekte urmakerkunst. Å vri på blenderringen, den lydløse mekaniske lukkeren – alt gir assosiasjoner til å vri på ringen på et dykkerur. Fotoapparat og urverk er begge eksempler på presisjon og mekanikk på høyeste nivå.

 

Objektivet som følger med i settet, Leica Summilux-M 35mmf1.4 ASPH, er et av de mest allsidige M-objektivene. Enten det er den korte dybdeskarpheten når du fotograferer på største blender, den imponerende kontrasten eller landskapsfotografering der det meste er i fokus, er ytelsen til objektivet i toppsjiktet.

 

Leica M10-P «Ghost» Edition for HODINKEE er tilgjengelig fra 12. desember 2019. Den blir kun produsert i 250 eksemplarer på verdensbasis, og hvert av dem får et unikt serienummer. Settet kommer i en spesialeske og inkluderer også en robust grå nakkerem og et ekthetssertifikat.

 

Om HODINKEE

HODINKEE ble etablert i 2008 og er den fremste destinasjonen for alt som dreier seg om horologi og ur. Kjernen til HODINKEE er å gi lesere og forbrukere det beste innen armbåndsur på en måte som er tilgjengelig, autentisk og ærlig. Direktør Ben Clymer og hans team har bygget det opp til et robust selskap ved å tilby informasjon om bransjen og produkter, engasjere leserne med spennende historier, produksjon av en podkast, utgivelse av et trykt magasin og varesalg gjennom HODINKEE Shop. HODINKEE.com

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Merker Leica
Modell M10-P
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Speilløst
Sensorstørrelse Fullformat


Produsentens varenr20033
96135