Leica Pinmaster II Pro Laseravstandsmåler for golf Leica Pinmaster II Pro Laseravstandsmåler for golf Leica Pinmaster II Pro Laseravstandsmåler for golf

Leica Pinmaster II Pro

Laseravstandsmåler for golf

7 799,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Workshop i printing av sort-hvitt

7. juni kl. 15:30-17:30 hos Leica Store Oslo
Skriv ut optimale sort-hvitt-bilder.

Leica Pinmaster II Pro er en laseravstandsmåler spesielt utviklet for golf. Leicas 7x24 Pinmaster II Pro har flere objektiv og prismebelegg som sikrer klare og lyse bilder med høy kontrast og nøyaktig fargegjengivelse. IR-laseren måler avstander opp til 750 meter på 0,3 sekunder med to forskjellige moduser: spot eller scan.

ACD-teknologi

Angle Compensated Distance (ACD) er perfekt for når du spiller en runde på golfbanen. Leica Pinmaster II tar skrått terreng med i betraktningen for å gi korrekt avstand korrigert for skråningen. Men ACD har mye mer å by på: Ved beregning av den korrigerte distansen tar Leica Pinmaster II ikke bare terrengets helning, men også den avstandsavhengige banen til golfballen.

Forbedret Leica First-Target Logic

Med forbedret Leica First-Target Logic kan du virkelig stole på målingen din. Hvis du ikke er sikker på om du har målt avstanden riktig, gir Leica Pinmaster II Pro deg et lite signal når First-Target Logic har blitt brukt. Hvis du har målt avstanden feil, svarer avlesningen med hurtig blinking. Dette sparer deg for tid til å ta en måling for å være sikker og lar deg konsentrere deg fullstendig om spillet. Denne visuelle tilbakemeldingene fungerer naturlig nok også når du bruker ACD-teknologi.

Godkjent for handicap runder

En golflaser er ikke bare et viktig verktøy for spillere med ensifrede handikap. Spesielt nybegynnere med middels eller høye handikap kan glede seg over de enorme fordelene med en golflaser. Kunnskap om riktig avstand gir mye mer sikkerhet og selvtillit i løpet av en runde. Fra og med 2016 er alle golflasere som tillater elektronisk deaktivering av den vinkelkorrigerte avstanden godkjent for bruk i handicap runder. Ved siden av valget om å bytte avlesning fra yards til meter, viser menyen også alternativet "ACD on/off".

Elegant utseende

Leica Pinmaster II Pro i kjent Pinmaster-stil. Det elegante utseendet til den hvite laseren av høy kvalitet. Følelsen og den materielle kvaliteten til hele Leica Pinmaster-familien er av øverste kvalitet blant alle golflasere på markedet. Leica Pinmaster II Pro beholder alle de positive sidene ved forgjengeren og kombinerer dem med nye tekniske høydepunkter som ACD.

LED-skjerm

Den nye Pinmaster II Pro har også en LED-avlesning med lysstyrt lysstyrke og en unik rød LED-skjerm. Dette sikrer at Leica Pinmaster automatisk er klar til bruk og unngår behovet for å sette den opp for å ta hensyn til omgivelsesforholdene. I kombinasjon med egenskapene til AquaDura-belegg som lar smuss og vann bare rulle av linsen, gjør dette Leica Pinmaster II Pro til den perfekte allværslaseren.

Produktinformasjon

Hovedkategori Optikk
Merker Leica
Produktkategori Avstandsmåler
Produkttype Avstandsmåler


Produsentens varenr40539
66875