0

Betalingsmåter

Vi samarbeider med Klarna for håndtering av betaling for våre privatkunder. Dette gjelder primært kortbetaling, faktura, delbetaling og betalingsutsettelse. I tillegg har vi VIPPS og bruk av gavekort som betalingsmåter i nettbutikken. For bedriftskunder har vi også leie-/leasingavtaler.

Betaling med kort

Kortbetaling er både trygt og enkelt. Vi samarbeider med Klarna for håndtering av betaling for våre privatkunder.

Visa | Mastercard | SpendOn

Du kan benytte Visa, Mastercard og SpendOn som betalingskort hos Foto.no.

Ingen kan se ditt kortnummer på noe tidspunkt gjennom betalingsprosessen. Verified by Visa og MasterCard SecureCode er sikkerhetsløsninger som Visa og MasterCard har innført på sine kort for å beskytte forbruker og brukersted mot svindel og datatyveri.

 

Når du er i kassen blir du bedt om å taste inn ditt kortnummer, utløpsdatoen og verifiseringskoden (CVV2) som står på baksiden av kortet. Du kan trygt lagre din kredittkortinformasjon hos oss for enklere betaling neste gang du handler. Vi samarbeider tett med Visa og Mastercard for å sikre en rask og sikker behandling av din kortinformasjon.

 

Betaling med VIPPS - Enkelt og greit!

Vipps er en rask og enkel betalingsløsning for smarttelefoner og kan benyttes i butikk og i nettbutikken. Du finner VIPPS både som hurtigkasse, samt som betalingsmåte i kassen ved utsjekk i nettbutikken.

 

Skulle du ha behov for å sende oss penger via VIPPS, kan du enten bruke vårt VIPPSnr: 81097 og huske å merke innbetalingen med ordrenummer, eller du kan be oss via telefon eller chat om å sende deg en VIPPS-forespørsel med riktig beløp og ordrenummer.

Kontant ved henting

I vår butikk kan du betale med kontanter. Henting i butikk er kostnadsfritt.

Gavekort

Gavekort

Foto.no tilbyr fleksible gaverkort som er gyldig i 24 måneder fra kjøpsdato.

Gavekort hos Foto.no er en super gave. Med over 20 000 varer på lager i alle prisklasser, vil mottakeren garantert finne noe som frister.

For deg som skal kjøpe gavekort

  • Maks beløp pr. gavekort er 15 000,- kroner.
  • Du kan velge mellom ulike designs på gavekortet.
  • Gavekortet betales med kort, enten Mastercard eller Visa.
  • Du kan sende gavekortet digitalt til mottakeren eller printe ut et fysisk gavekort.

For å kjøpe et gavekort hos Foto.no, så finner du det i vår gavekortportal.

Universal Presentkort

Foto.no tar også imot Universal Presentkort, men kun i fysisk butikk. Slike kort kan dessverre ikke benyttes i vår nettbutikk.

 


 

Leieavtaler for bedrifter

Som bedriftskunde hos Foto.no kan du velge å leiefinansiere utstyr fremfor å kjøpe.

Langtidsleie er en utbredt og velegnet form for finansiering av utstyr for næringsliv og offentlig sektor. Din virksomhet disponerer utstyret mot å betale leie over et avtalt tidsrom. Slik blir kostnaden fordelt over den tiden virksomheten kan gjøre nytte av utstyret, og det kan skape inntekter.

Les mer om leiefinansiering her →

og/eller

Ta kontakt med vårt salgskontor for avtale →