0

Angrerett og retur

Ved kjøp i nettbutikken har man alltid 14-dagers angrerett på kjøp. Dette betyr at du må returnere din ordre til oss slik du mottok den. 

Retur av vare

Du kan søke opp tidligere fakturaer på denne siden for å finne den som inneholder produktet du ønsker å returnere. Når returforespørsel er sendt til oss, vil du lenger ned på siden få en oversikt over status for dine forespørsler.

Angrerett

For å benytte deg av "Angrerett" logg inn via "Min side" og registrer det produktet du ønsker å returnere. Du vil i løpet av 1-2 virkedager motta informasjon om hvordan du returnerer ditt produkt. Vi gjør oppmerksom på at åpent kjøp følger samme kriterier som angrerettloven.

 

Følgende unntak har kun 14 dagers angrerett:

  • Produkter kjøpt med abonnement (mobiltelefoner, nettbrett, GPS med simkort o.l)
  • Programvare der forseglingen er brutt.

Vi minner i tillegg om følgende:

  • Elektroniske varer som media og utvidede garantipakker o.l kan ikke returneres.
  • Varer som er tatt i bruk utover det å åpne forpakningen for å sjekke og bekrefte om produktet er det man har bestilt kan gi avkortning ved retur.
  • Angreretten gjelder kun for forbrukere.

Mangel eller skade på leveringen

Varen min mangler. Hva gjør jeg?

  • Hvis en eller flere varer mangler i forsendelsen din (som er med på leveringsbekreftelsen) ber vi deg kontakte Kundesenteret på tlf 46 46 24 24 eller sende en epost til info@foto.no. E-posten må inneholde ditt kundenummer, ordrenummer og varenummer på varen(e) som mangler.

Jeg har mottatt feil vare. Hva gjør jeg?

  • Hvis du har mottatt en annen vare enn den som står på ordrebekreftelsen din må du ta kontakt med Kundesenteret på tlf 46 46 24 24 eller sende en epost til info@foto.no. Pass på å oppgi ditt kundenummer og ordrenummer samt en kort beskrivelse av hva som er feil.

Varen min er transportskadet. Hva gjør jeg?

  • Gjør en anmerkning om skaden på sjåførens håndterminal/fraktbrev
  • Ta så umiddelbart kontakt med Kundesenteret på tlf 46 46 24 24 eller send e-post til info@foto.no.
  • Inntil saken er avklart er det fint om du tar vare på produktet og emballasjen

Hvordan sende pakker i retur til Foto.no?

Når du skal sende varer i retur til oss er det viktig at den klargjøres og sendes på rett måte. Før du begynner må du sørge for at alle produktene du ønsker å sende inn er på plass.

Innlevering

Når du sender varen(e) inn er det viktig at disse pakkes forsvarlig. Beskytt varen(e) ved å benytte bobleplast. Varen(e) plasseres deretter i en solid pappeske, og sørg for at alt ligger trygt og ikke kan bevege på seg. Forsegle esken med teip. Om varene ikke pakkes forsvarlig og får skade i transport kan det redusere evt. prisen for refusjon/tilbakebetaling.

Frakt

Med mindre noe annet er avtalt er det alltid kunde som betaler for frakt ved retur av varer. Vi anbefaler bruk av Postens pakkeprodukter som er sporbare, dvs. Norgespakke, Bedriftspakke, eller Ekspress over natten. Sender du produkter i retur som brev, er avsender ansvarlig for risikoen til at sendingen kommer frem.

Sende i retur

Når du er ferdig å pakke ned varen forsvarlig er det på tide å sende den i retur. Alt du trenger å gjøre er å ta med esken til et postkontor / post i butikk.
Merk: Om du får kvittering fra postkontoret, ta vare på denne fram til vi har mottatt varen. Ta vare på sporingsnummer til varen har ankommet Foto.no AS.

Returadresse:

Foto.no AS
Serviceavdeling
Trelastgata 3
0191 Oslo

Returskjema

Fyll ut returskjema med hvorfor du sender denne i retur, jo mer informasjon du fyller ut, jo raskere går saksbehandlingen hos oss. Om det er noe som er uklart kan du kontakte oss på telefon 46 46 24 24 eller på e-post: info@foto.no.