503031

Streamingpakke 2 - 2x Canon XA60

2x 4k Kamera Strømme løsning HDMI

63 990,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
✉ Send meg mail når varen er på lager

Stream 2

Forslag på en komplett pakke for streaming. Våre konsulenter kan hjelpe deg med å skreddery etter ditt behov.

Stream 2 er vår streamingpakke for deg som ønsker å liveoverføre ditt arrangement ved bruk av to kamera.

Pakken bygger på Canon sine XA60.

Dette består streamingpakken av:

Med denne streamingpakken er du klar for å sende dine eventer eller foredrag live til ditt publikum.  Med to kameraer kan du få flere vinkler og utsnitt fra ditt event noe som får sendingen din til å virke mer profesjonell.

Ved hjelp av monitoren som er koblet til videomikseren kan du ha full kreativ kontroll over dine sendinger med mange muligheter. Her kan du overtone bilder fra det ene til det andre kameraet, legge på egen logo m.m.

To solide stativer fra Sirui sikrer at dine kamera står fjellstøtt enten de står ferdig innstillt på plass eller blir operert av en kameramann.

Meget god trådløs lyd er du også sikret med en mikrofon og mulighet etter ditt ønske med ytterligere en mikrofon eller kanskje en mygg(dette velger du selv - ekstrautstyr se tilbehør nedenunder)

Verdt å vite om denne pakken er at den er basert på kameraer med Mini HDMI - det betyr at du maks kan ha kameraene ca 3 meter(hvor vi garanterer at det fungerer med lyd og bilde) unna miksebordet. Ønsker du en løsning med større frihet til å være lengre unna, krever det enten en løsning med SDI (som blir en helt annen løsning da kameraer og mikser må kunne ta SDI). Løsning på lengre rekkevidde er å konvertere signalene fra HDMI til SDI og tilbake til HDMI. Det vil fungere dersom du har en fast instalasjon og ikke trenger å rigge opp og ned ofte.

Det kan du enkelt gjøre med disse minikonverterne fra Blackmagic. Blackmagic Micro Converter HDMI til SDI og Blackmagic Micro Converter SDI til HDMI som da gir deg mulighet for SDI-kabler som er betraktelig lengre og tryggere enn HDMI.

HUSK:

  • Du trenger 2 stk 3 meter mini HDMI til HDMI mellom kamera og Atem Mini Pro
  • Du trenger 1 stk 1,5 meter HDMI Kabel til Monitor
  • Du vil trenge en USB-C ledning til din datamaskin fra videomikseren.
    Denne er forskjellig ettersom hvilken datamaskin du skal bruke.
  • Anbefaler lys til å få bedre bilde

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videokamera
Merker Foto.no AS
Produktkategori Camcorder
Produkttype Prosumer


Produsentens varenrStream2_2