RETUR DJI RS 3 Combo Gimbal opp til 3kg RETUR DJI RS 3 Combo Gimbal opp til 3kg RETUR DJI RS 3 Combo Gimbal opp til 3kg RETUR DJI RS 3 Combo Gimbal opp til 3kg RETUR DJI RS 3 Combo Gimbal opp til 3kg RETUR DJI RS 3 Combo Gimbal opp til 3kg RETUR DJI RS 3 Combo Gimbal opp til 3kg RETUR DJI RS 3 Combo Gimbal opp til 3kg RETUR DJI RS 3 Combo Gimbal opp til 3kg RETUR DJI RS 3 Combo Gimbal opp til 3kg RETUR DJI RS 3 Combo Gimbal opp til 3kg RETUR DJI RS 3 Combo Gimbal opp til 3kg RETUR DJI RS 3 Combo Gimbal opp til 3kg RETUR DJI RS 3 Combo Gimbal opp til 3kg RETUR DJI RS 3 Combo Gimbal opp til 3kg RETUR DJI RS 3 Combo Gimbal opp til 3kg RETUR DJI RS 3 Combo Gimbal opp til 3kg RETUR DJI RS 3 Combo Gimbal opp til 3kg RETUR DJI RS 3 Combo Gimbal opp til 3kg RETUR DJI RS 3 Combo Gimbal opp til 3kg

RETUR DJI RS 3 Combo

Gimbal opp til 3kg

6 999,-
1 stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 1Hovedlager
 • 0Skøyen

Hva er returvare?

Returvarer er et tilbud til deg som ønsker å gjøre en ekstra god handel til redusert pris! Varen er et produkt som ikke lenger kan selges som ny av ulike grunner. Produktene kan ha vært testet, ha ødelagt eller manglende emballasje, eller være returnert på angrefrist. Hvis ikke annet er oppgitt skal varen være i god stand.

Bilde viser produktet i ny stand

Garanti

Garanti og reklamasjon er det samme som kjøp av ny vare.

Beskrivelse

I hver minste detalj leverer DJI RS 3 en fleksibel og effektiv skyteopplevelse for deg som jobber alene eller for uavhengige innholdsleverandører og crew. RS 3 er lett og elegant, og gir den profesjonell stabilisering og effektiv kontroll for mer kreativ frihet og uendelige muligheter. DJI RS 3 er klar når du er klar. I denne Combo-utgaven får du med deg mer tilbehør en ordinær RS 3. Se innhold i pakken litt lenger ned på siden.

Hurtigplater

Med tolags hurtigpalter er det raskt og praktisk å montere et kamera på RS 3, uten behov for å rebalansere gimbalen etter å ha byttet ut et nytt batteri eller minnekort.

En ny fin ting er finjusteringsknappen på vippeaksen som lar deg skyve kameraet forover eller bakover med millimeterpresisjon for å oppnå nøyaktig balansering lettere når du skifter objektiv.

Automatiserte akselåser

RS 3 lar deg komme i gang umiddelbart. Når gimbalen er slått av, trykk og hold inne strømknappen, og de tre aksene låses opp mens gimbalen utvides automatisk, slik at du kan begynne å jobbe i løpet av sekunder. Trykk én gang på strømknappen, og aksene låses automatisk og går inn i hvilemodus, noe som gjør transport og reise betydelig mer effektiv. Trykk og hold inne strømknappen og den foldes og låses automatisk.

Trådløs lukkerkontroll

Ved å implementere Dual-Mode Bluetooth, støtter RS 3 trådløs lukkerkontroll, sparer tid og krefter ved hver bruk. Etter den første Bluetooth-paringen kan du kontrollere video- og fotoopptak ved å trykke på opptaksknappen på stabilisatoren. Tidligere sammenkoblede kameraer kan automatisk kobles til igjen etter første gangs bruk, noe som eliminerer behovet for en kamerakontrollkabel.

Utmerket vekt-til-nyttelast-forhold

Med en vekt på kun 1,3 kg (inkludert gimbal, batterigrep og hurtigplater), kan RS 3 holdes lett i én hånd, mens dens 3 kg lastekapasitet er mer enn nok til å støtte mainstream-kameraer, inkludert Sony A7S eller Canon R5 med et 24-70mm f/2.8 objektiv.

 

 

3. generasjons RS-stabiliseringsalgoritme

Takket være en neste generasjons RS-stabiliseringsalgoritme, gir RS 3 forbedret stabilitet i ethvert scenario. Laboratorietester viser at RS 3 gir en 20 % økning i stabilitet i forhold til RSC 2, og håndterer enkelt bilder med lav vinkel, løpescenarier eller bytter mellom høye og lave posisjoner.

SuperSmooth

Når du trenger enda jevnere resultater, slå på SuperSmooth-modus. RS 3 vil øke motormomentet for å forbedre stabiliseringen ytterligere, og levere stabile opptak selv i scenarier som beveger seg raskt eller når 100 mm-ekvivalente fokalobjektiver brukes.

1,8" OLED-berøringsskjerm

Sammenlignet med den svarte og hvite skjermen til RSC 2, er RS 3 utstyrt med en 1,8-tommers OLED fullfarge-berøringsskjerm med en 80 % større skjerm. Den støtter også de fleste Ronin-appinnstillinger, og gir intuitiv og presis kontroll sammen med det redesignede brukergrensesnittet.

Øyeblikkelig modusbytte

Ved ganske enkelt å skyve på den nye gimbal-modusbryteren, kan du veksle mellom Pan follow, Pan og Tilt follow, og FPV-modus. Valget av FPV-modus kan også tilpasses til 3D Roll 360, Portrait eller Custom, slik at du kan justere utstyret ditt og komme raskt i gang.

Tilpassbar fronthjul

Ved å rotere fronthjulet kan du kontrollere zoom eller fokus. Den kan også tilpasses for å kontrollere kameraets lukker, blenderåpning, ISO, eller kardanbevegelser, noe som gjør det eksepsjonelt praktisk for enhåndsbetjening.

Overvåking via smarttelefon

RS 3 støtter Ronin Image Transmitter (tidligere kjent som Ronin RavenEye Image Transmitter) for å overføre 1080p/30fps HD live-feeder direkte til en mobil enhet. Maksimal overføringsavstand er 200 meter og ende-til-ende overføringsforsinkelse er så lav som 60 ms. En smarttelefon kan også kobles til NATO-porten på RS 3 med telefonholderen for trådløs overvåking.

Integrert overvåking og kontroll

Fjernjuster kameraeksponeringen direkte i Ronin-appen, eller kontroller gimbalen med den virtuelle joysticken for å få en integrert overvåkings- og kontrollopplevelse.

Force Mobile

Med Ronin Image Transmitter kan en smarttelefon brukes som en bevegelseskontroller for å fjernstyre RS 3 gimbalen for mer fleksible og dynamiske kamerabevegelser.

Quick-Release Design

Det nye RS 3 batterigrepet har et patrondesign, noe som gjør det enklere å bytte batterier og mindre for lagring sammenlignet med RSC 2. Det kan til og med lades uavhengig av gimbalen.

12-timers driftstid + hurtiglading

Det nye batterigrepet gir en utvidet kjøretid på opptil 12 timer, nok til å håndtere kontinuerlig opptak gjennom dagen. Den støtter 18W PD hurtiglading med en ladetid på bare 2,5 timer. Den kan til og med brukes mens den lades for å holde RS 3 i gang på ubestemt tid.

I pakken

 • Bæreveske
 • Gimbal
 • BG21 Grep
 • USB-C ladekabel (40cm)
 • Koffert-håndtak
 • Utvidet støtte for objektiv
 • Forlenget grep/stativ (i plastikk)
 • Hurtigplate (Arca-Swiss/Manfrotto)
 • Focus Motor
 • Focus Motor monteringssett
 • Focus Gear Strip
 • Multi-kamera kontrollkabel (2stk. USB-C, 30cm)
 • Festestropp objektiv
 • Skrue-kit: 1 stk. D-Ring kameraskrue 1/4"-20, 1 stk. kameraskrue 1/4"-20

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Produktkategori Gimbal
Produkttype Gimbal
Produsent Dji


999,-
Varenr145479
3
492253