DJI Zenmuse ZXT2B13FR 336x256 13mm 30Hz

DJI Zenmuse ZXT2B13FR 336x256 13mm

30Hz

125 000,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

DJI Zenmuse XTA13FR 336x256 30Hz 13mm

Denne varen selges bare gjennom kundeservice, så kontakt oss for mer informasjon og lagerstatus. Husk at bruken av termisk kamera fra luften trigger krav til sikkerhetsklarering fra NSM.

Termisk avbildning fra luften har aldri vært så enkelt som det er med DJI Zenmuse XT. Ved å kombinere DJIs ekspertise innen gimbal teknologi og bildeoverføring med FLIRs førende termiske bildebehandlingsteknologi, er Zenmuse XT den ultimate løsningen for rask og pålitelig luft-termisk bildebehandling. Ta bilder hurtigere, med presisjon over store områder, og lagre dem for analyse og rapportering.

Zenmuse XT Advanced Radiometry-kameraet gir dobbelt så god temperaturmålingsnøyaktigheten som standard Zenmuse XT sammen med nye analyse- og innspillingsfunksjoner. Bare trykk på et hvilket som helst punkt i et skjermbilde for å vise temperaturen til det punktet eller velg et område for å måle gjennomsnittet, høyeste og laveste temperaturer, samt deres plassering.

Kameraet kan også kalibreres for å ytterligere øke temperaturmålingsnøyaktigheten ved å stille inn eksterne parametere, inkludert bakgrunnstemperatur, sceneemissivitet og mer. Hvis bilder er tatt i TIFF-formatet, kan temperaturen på hver piksel registreres for videre behandling og analyse. En terskel for temperaturvarsling kan innstilles, hvilket automatisk aktiveres når denne temperaturen oppdages. Denne muligheten kan forenkle og akselerere søk-, rednings- og inspeksjonsaktiviteter.

Produktinformasjon

Hovedkategori Droner
Produktkategori Tilbehør
Produkttype Gimbal
Produsent Dji


Produsentens varenrCP.HY.00000084.01
33028