Canon EOS R10 Kamerahus Med RF 50mm f/1.8 STM

Canon EOS R10 Kamerahus

Med RF 50mm f/1.8 STM

11 272,-Kampanjepris
14 425,-Førpris
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
✉ Send meg mail når varen er på lager

Ønsker å hente varen i butikk? Velg "Klikk og Hent" når du er i kassen. Du får en SMS når varen er klar til henting.

på alle ordinære priser

0

Canon EOS R6 fullformatskamera

Dette kameraet er skreddersydd for alle, fra ivrige amatørfotografer til erfarne profesjonelle.

 

0

EOS R med APS-C-brikke

Canon henter teknologi fra R5 og R3, og lanserer R7 og R10 i EOS R-serien med bildebrikke i APS-C-størrelse.

Canon EOS R10 Kamerahus + Canon RF 50mm f/1.8 STM på kjøpet! (Verdi: Kr 2649,-)

Et kamera som er så allsidig at det kan takle nesten hva som helst. Det er det perfekte reisefølget. Et perfekt hybridverktøy for å skape innhold. Din måte å uttrykke deg kreativt på. Det perfekte neste steget innen fotografering. Enten du tar et steg videre fra ditt første speilreflekskamera, en smarttelefon eller et kompaktkamera, er EOS R10 en oppgradering. Mer teknologi, flere funksjoner, mer bærbarhet, mer kreativitet.

 • 24,2 megapikslers APS-C sensor
 • 15 bilder/sek med mekanisk lukker, 23 bilder/sek med elektronisk lukker
 • Deep Learning og Dual Pixel CMOS AF II
 • 4K 60p (beskåret) og oversamplet 4K 30p video fra 6K
 • Movie Digital IS

Enda skarpere - Opplev en ny type autofokus
EOS R10 har Canons anerkjente Dual Pixel CMOS AF II-fokussystem, som er programmert med kunstig intelligens med avansert læringsteknologi for avansert motivgjenkjenning. Det er raskt, nøyaktig og utrolig følsomt i lite lys – det er til og med nøyaktig i situasjoner der det eneste lyset du har, er måneskinn. EOS R10 kan gjenkjenne personer, kjøretøy og dyr – som katter, hunder og fugler – og spore bevegelsene deres hvor som i bildet8. Selv subjekter i rask bevegelse gjengis skarpt. Når du fotograferer mennesker, prioriterer EOS R10 først subjektets øyne – vinduet inn i sjelen. Hvis øynene ikke er synlige, spores ansiktet i stedet. Hvis subjektet snur seg bort et øyeblikk, prioriterer det hodet og deretter kroppen.

Høyere hastighet
Reager instinktivt og fang flyktige øyeblikk i tide med raske serieopptak – ideelt for natur- og sportsfotografering. EOS R10 kan ta serieopptak med RAW-, JPEG- eller HEIF-bilder med opptil 15 bilder/sekund (eller 23 bilder/sekund med kameraets elektroniske lukker). Kameraet følger samtidig motivet over hele bildet for å justere fokus og eksponering kontinuerlig etter hvert som scenen endres. Med RAW-serieopptaksmodus kan du ta opptil 30 bilder per sekund med en beskjæring på 75 prosent. Bildene lagres i én filmfil for ryddig og enkel organisering. Deretter kan du hente ut, behandle og redigere enkeltbilder med den gratis programvaren Digital Photo Professional (DPP). Når forhåndsfotografering er aktivert i kameraets meny, tar EOS R10 opp i 0,5 sekunder før du trykker på lukkerutløserknappen, slik at du alltid får med deg det magiske, perfekte øyeblikket.

Reagerer raskt
Kameraet reagerer også raskt på kommandoene dine for å gi deg en stor fordel når du skal fange de avgjørende øyeblikkene. En DIGIC X-prosessor gir rask håndtering og minimalt med søkerforsinkelse eller blackout, slik at du alltid kan fokusere på motivet.

Ta kontroll
Fotografer kan velge å ta bilder i JPEG- eller HEIF-format, eller å ta bilder i RAW-format for maksimal fleksibilitet under etterbehandlingen. Med Dual Pixel RAW-teknologien kan du til og med forsterke bildene ved å mikrojustere skarphet og bokeh og redusere gjenskinn. En 24,2-megapikslers sensor gir den perfekte balansen mellom detaljer, hastighet og ytelse i svakt lys. En maksimal ISO-følsomhet på 32 000 (kan utvides til ISO 51200) gir flere detaljer og mindre støy når du fotograferer i mørket. Kameraet har også en innebygd blits hvis du trenger litt ekstra lys.

4K som overgår forventningene
EOS R10 tar opp enestående 4K-videoopptak som ser fantastisk ut på UHD-skjermer. I tillegg kan de beskjæres uten kvalitetstap når du redigerer for prosjekter i full HD. Filmskapere kan velge mellom 4K/60p for å få en silkemyk gjengivelse av bevegelige objekter og effekter i sakte film, eller imponerende oversamplet 4K/30p laget av 6K-utdataene fra kameraets 24,2 megapikslers sensor. Du tror det ikke før du ser det.

Svært jevn bevegelse
Når du fotograferer i Full HD-modus, kan du bruke bildefrekvenser på opptil 120 bilder/sekund for å få med enda flere nyanser når motivet er i bevegelse. Muligheten til å lage imponerende 4K- og Full HD-intervallopptak i kameraet av scener i sakte film gir deg enda et våpen i det kreative arsenalet ditt.

Elektronisk søker - OVF Assist
Det finnes til og med en OVF Assist-modus som hjelper deg med overgangen fra kameraer med optiske søkere, for eksempel speilreflekskameraer. Den elektroniske søkeren på EOS R10 med 2,36 millioner punkter viser nøyaktig hvordan et bilde vil se ut, med alt fra dybdeskarphet til hvitbalanse og bildestil. Den er komfortabel, enkel å bruke og kan tilpasses, slik at du ser akkurat den informasjonen du trenger. Den elektroniske søkeren kompletteres med en stor 7,5 cm, 1,04 millioner punkters vribar berøringsskjerm som muliggjør komposisjon og fotografering både høyt og lavt, slik at du kan ta bilder av motivet på en annen måte.

Fordelen med APS-C
Siden EOS R10 er bygget rundt en sensor i APS-C-størrelse, gir objektivene 1,6x større telerekkevidde enn med et objektiv med tilsvarende brennvidde på et fullformatskamera. Kom tett på motivet for å fotografere dyreliv og bevegelser som fyller hele bildet.

Flere tilkoblingsmuligheter
EOS R10 kobles trådløst til smarttelefonen, slik at du kan dele kreativiteten din med venner og følgere. Legg ut på sosiale medier, send videoklipp til venner og last opp bilder til kontoer i nettskyen, så de er klare når du kommer hjem.

Hold deg tilkoblet uansett
Innebygd Bluetooth Low Energy opprettholder en tilkobling som alltid er på, slik at Wi-Fi på 2,4 GHz aktiveres sømløst når bilder må overføres. Du kan også fjernstyre kameraet fra en smartenhet med Canon Camera Connect-appen: Se hva kameraet ser, endre innstillinger og ta bilder og video. Du kan også gjøre fjernstyringen enda enklere med den trådløse Bluetooth-fjernkontrollen BR-E1. EOS R10 har også USB-C for lading i kameraet og tilkoblet fotografering på PC eller Mac.

Påvirke følgerne dine
Videobloggere og innholdsskapere kan bruke EOS R10 til å direktesende video til følgerne i svært høy kvalitet, direkte på YouTube. Koble kameraet til Wi-Fi-nettverket – du trenger ingen datamaskin. En vribar LCD-skjerm kan roteres, slik at du ser akkurat hva du viser frem. EOS R10 støtter også vertikal videoopptak, noe som er perfekt for å ta opp innhold for sosiale medier.

 

Fra portretter og bilfotografering til landskap og nattebilder. Dette objektivet gjør det meste bra, et must i enhver fotobag. Med standard 50 mm bildevinkel og stor blender på f/1.8, gir Canon RF 50mm  f/1.8 STM et perspektiv som ligger tett opptil menneskets synsfelt – perfekt til portrettfotografer som tar flotte, naturlige bilder i forskjellige opptaksscenarioer.

 • STM-motor
 • Stor blenderåpning på f/1.8
 • Asfærisk linseelement
 • RF-fatning
 • Super Spectra-belegg
 • Fokus-/kontrollring på objektivet

Takket være et helt nytt optisk system oppnår den store blenderåpningen og asfærisk PMo-linseelement i RF 50mm F1.8 STM høy bildekvalitet også med maksimal blender, med bedre separasjon av motiv og bakgrunn slik at du kan ta bilder i svakt lys. RF 50mm F1.8 STM har nærgrense på kun 30 cm, noe som er 5 cm nærmere enn med EF-utgaven. Det gir deg mulighet til å komme enda tettere innpå motivet med liten dybdeskarphet. Blenderåpningen som består av 7 lameller - en arv fra EF 50mm F1.8, kan brukes til uskarp bakgrunn eller forgrunn og til flott bokeh. RF 50mm F1.8 STM har også Super Spectra-belegg som sørger for fargebalanse som reduserer skygger og gjenskinn samt aberrasjon.

RF 50mm F1.8 STM er redesignet med fokus på behagelig betjening og introduserer en avansert og diskré kombinert fokus- og kontrollring på objektivet. Denne gir deg intuitiv kontroll over kamera- og fokusinnstillinger samtidig som du holder øye med motivet.

Spesifikasjoner:

 • Maks. diameter x lengde (mm) 69,2 x 40,5mm
 • Vekt 160 gram
 • Optisk konstruksjon (6 elementer i 5 grupper)
 • 7 blenderlameller
 • Minste blenderåpning: f/22
 • Nærmeste fokuseringsavstand: 30cm

 

I pakken:

 • Canon EOS R10-kamerahus
 • Canon RF 50mm  f/1.8 STM
 • Kameradeksel R-F-5
 • Kamerastropp ER-R10
 • Skodeksel ER-SC2
 • Batterilader LC-E17E
 • Batteri LP-E17
 • Strømledning
 • Brukerhåndbok

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Merker Canon
Modell EOS R10
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Speilløst


Produsentens varenr5331C003-4515C005-s
621594