Canon imagePROGRAF PRO-300 A3+ skriver. 10 blekkpatroner Canon imagePROGRAF PRO-300 A3+ skriver. 10 blekkpatroner Canon imagePROGRAF PRO-300 A3+ skriver. 10 blekkpatroner Canon imagePROGRAF PRO-300 A3+ skriver. 10 blekkpatroner

Canon imagePROGRAF PRO-300

A3+ skriver. 10 blekkpatroner

9 289,-
2 stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 2Hovedlager
 • 0Skøyen
0

Canon EOS R6 II – mer enn en ansiktsløftning

Her er det både nye funksjoner for et Canon-kamera og ting vi har ønsket oss fra eksisterende modeller.

Canon imagePROGRAF PRO-300, en A3+-skriver med kvalitetsfunksjonene til den prisbelønte imagePROGRAF PRO-serien – perfekt for semiprofesjonelle og ambisiøse fotografer, små studioer og fotolaber. Med lav vekt og kompakt format får denne avanserte skriveren enkelt plass på skrivebordet og produserer utskrifter i gallerikvalitet.

Egenskaper

 • Plassbesparende A3+-skriver med stort potensial
 • Utskrift i gallerikvalitet uten å bytte blekk
 • Kantløs utskrift på et stort spekter av medier
 • Forbedret fargeomfang for større dybde
 • Menysystem på 3-tommers LCD-fargeskjerm
 • Enestående sort-hvitt-utskriftskvalitet
 • Nøyaktig samsvar mellom skjerm og utskrift hver gang
 • Rask utskrift med høy kvalitet

Plettfrie utskrifter hver gang

Den nye modellen i Canons imagePROGRAF PRO-serie erstatter PIXMA PRO-10S og har brukervennlig programvare og design som gir fotografer plettfrie utskrifter hver gang. Fotografer kan konsentrere seg om selve fotograferingen og overlate utskriften til imagePROGRAF PRO-300, takket være innebygde funksjoner for dysegjenoppretting og korrigering av forskyvning som gir mindre blekk- og papirsvinn.

Kantløse utskrifter

imagePROGRAF PRO-300 skriver ut kantløse utskrifter på alle medietyper og gir dypere sort og intense farger på både kunstpapir og blanke medier. Med imagePROGRAF PRO-300 får Canon-fotografer sømløs arbeidsflyt – fra opptak til utskrift – med funksjoner som er utviklet for å vekke bildene til live.

Problemfrie utskrifter

Med eksepsjonell sort-hvitt-utskrift og klare fargeutskrifter i opptil A3+-format er imagePROGRAF PRO-300 et uunnværlig verktøy for fotografer som vil ha kvalitetsutskrift av bilder til konkurranser, gallerier, utstillinger eller salg. Skriveren har LUCIA PRO-pigmentblekk i ti farger som gir utvidet fargeomfang for større dybde og enestående farger i hver utskrift. Modellen har nytt blekk i fotosort og matt sort som gir enda dypere og mer intense sortnyanser for mer uttrykksfulle sort-hvitt-bilder på både blanke medier og kunstpapir. Chroma Optimizer-funksjonen påfører et blankt blekk som minimerer uregelmessigheter i overflaten, gir mindre bronseskjær og imponerende fargetoner.

PRO-prosessor

Produser kvalitetsutskrifter uten kompromiss med Canons L-COA PRO-prosessor som enkelt håndterer store mengder bildedata, beregner optimal blekkdråpeplassering i imponerende hastighet og produserer en A3-utskrift på under fem minutter. Med LUCIA PRO-blekksystemet får fotografer enkelt konsekvente, profesjonelle resultater på tvers av en rekke ulike medier. Med separate blekkdyser for fotosort og matt sort har skriveren ingen veksling mellom blekk. Den velger automatisk det blekket som er optimalt for papiret som er lagt i skriveren, noe som sparer tid og reduserer blekkforbruket.

Stol på skriveren, jobb produktivt

Med imagePROGRAF PRO-teknologiene som er integrert i denne modellen, kan du være trygg på at originalbildene skrives ut effektivt og nøyaktig. En av de største bekymringene med profesjonell fotoutskrift er tette blekkdyser som gir feil i utskriften. imagePROGRAF PRO-300 oppdager om en dyse ikke støter ut blekket riktig og bytter da til en reservedyse for å unngå at det oppstår hvite områder i bildet som skrives ut. Hvis papiret ikke er justert riktig når det mates gjennom skriveren, korrigeres dette automatisk av Auto Skew Correction-funksjonen for best mulig resultat.

imagePROGRAF PRO-300 sjekker i tillegg tetthetsnivået i blekkassettene og rister kassettene med jevne mellomrom for å sikre konstant blekktetthet i hver enkelt blekkassett, slik at du alltid får konsekvente farger. Du kan også raskt og enkelt navigere i menyer og funksjoner på skriverens tydelige og lyssterke LCD-fargeskjermen på 3 tommer. Det gir deg umiddelbar oversikt over funksjoner, blekknivåer og papirinnstillinger. Funksjoner som disse sørger for problemfri utskrift på imagePROGRAF PRO-300 – noe som sparer både papir og blekk.

Sømløs arbeidsflyt

Denne kompakte A3+-skriveren effektiviserer utskriftsprosessen, enten det er snakk om en fotolab eller en fotograf som skriver ut hjemme. Canon Professional Print & Layout-programvare som leveres kostnadsfritt med imagePROGRAF PRO-300, gir deg full kontroll over utskriftene. Canon Professional Print & Layout fungerer både som frittstående program og som plugin i Canons Digital Photo Professional-program, Adobe Photoshop og Lightroom. Programvaren gir deg kontroll over fargestyring, profilvalg og layoutinnstillinger slik som utskrift av flerdelt veggdekorasjon og panoramabilder. Med denne programvaren får du også tilgang til funksjoner for prøvetrykk på skjerm og papir, slik at du enkelt kan sikre nøyaktig fargesamsvar mellom skjerm og papir hver gang. Skriveren har en rekke tilkoblingsmuligheter som støtter flere arbeidsflyter og kobles enkelt til PC eller Mac via Wi-Fi, Enterhet eller USB.

Med et komplett utvalg løsninger fra opptak til ferdig utskrift kan Canon-fotografer skrive ut bilder som aldri før. imagePROGRAF PRO-300 fungerer sømløst med Canon EOS-kamerateknologi og gir tilgang til unike funksjoner i Canon Professional Print & Layout-programvare. Med imagePROGRAF PRO-300 kan Canon-fotografer oppnå det beste innen utskriftskvalitet for bilder tatt med EOS-kameraer. Funksjoner som DPRAW-utskrift og HDR-utskrift kan lese RAW-bildedata fra EOS-kameraer for presis gjengivelse av de skarpe områdene i et bilde samt gjenopprette høylys i enkelteksponerte bilder.

Produktinformasjon

Hovedkategori Skriver og Skanner
Merker Canon
Produktkategori Fotoskriver
Produkttype Fotoskriver


Produsentens varenr4278C009
182185