B+W Filter 010 UV 52mm MRC nano XS-Pro Digital B+W Filter 010 UV 52mm MRC nano XS-Pro Digital B+W Filter 010 UV 52mm MRC nano XS-Pro Digital

B+W Filter 010 UV 52mm MRC nano

XS-Pro Digital

738,-
3 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 3Hovedlager
  • 0Skøyen
Filterstørrelse (mm)

B+W Nano XS-Pro Digital UV-filter forbedrer fargegjengivelse og eliminerer uskarpheter som kommer av den ultrafiolette strålningen. UV-lys er usynlig for øyet og forekommer i fjellområder, kystområder og områder med klar himmel. UV-filtrene er fargeløse og reduserer ikke lysinnslippet. 

MRC nano-belegg

MRC nano-belegget er et antirefleksbelegg bestående av syv lag. Dette gir høy lysgjennomgang, reduserer reflekser, er meget lett å rengjøre, gir høy ripemotstand, og er meget skit- og vannavstøtende. 

XS-Pro

XS-Pro er et nyutviklet filter av messing som gjør at filtrene ikke låser seg fast i objektive, og den tynne rammen gir en stor fordel for kameraer med vidvinkel-objektiv ved at den hindrer vignettering. Filteret har gjenger på forsiden for ytterligere tilbehør som objektivdeksel eller solblender. 

Hindrer refleksjoner

XS-Pro digitalfiltre kan brukes på super-vidvinkelobjektiver fra 12mm brennvidde. Fatningen er i matt svart for å forhindre refleksjoner.

UV-filter

UV filteret fungerer også som en billig forsikring på objektivet ditt, og bør være permanent montert for å beskytte mot riper støv, sand og sjøvann.

Produktinformasjon

Hovedkategori Tilbehør
Merker B+W
Produktkategori Filter
Produkttype UV-filter


Produsentens varenr1066117
58387